Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki 30 éves kora felett...

Van aki 30 éves kora felett kezdte el a karrierjét, vagy ment egyetemre, nem túl késő belevágnom?

Figyelt kérdés
A 20-as éveim szépen elszálltak, semmi komolyat nem tanultam, csak büfészakot, amit már rengetegszer megbántam, semmi haszna. Szeretnék biológus lenni, de már 29 vagyok,most jelenleg külföldön élek, bébisintérkedek meg takarítgatok, nem akarom sokáig csinálni. Lepergettem a szemem előtt a múltam és a jövőmet, hogy mennyire elpazaroltam,de nem tudom azt sem, hogy haza menjek-e, semmi szakmám, csak a büfészak, meg a gyerekfelügyelet. Mindenképpen elkezdenék egy biológia szakot és gondoltam, hogy itt, csak nem késő? Legalább 30-31 lennék mire elkezdem. Itt nagyon drága is. Sokan húszas éveik végére már orvosok, meg kutatók én meg még csak akkor kezdeném el az egyetemet.
2011. szept. 18. 19:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
Merre fele dolgozol? Melyik országban? Hogy jutottál ki?
2011. szept. 18. 20:19
 12/16 A kérdező kommentje:
USA-ban élek.
2011. szept. 18. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 28 évesen kezdtem az egyetemet,mert akkorra értem meg rá!Addig énis csak itt ott dolgozgattam.De most vagyok 30 és imádom a sulit! :) 3 év mulva végzek és már alig várom,hogy a választott hivatásomban dolgozhassak! Ja,és nappalin járok,államin,tehát ingyen. És a 20 éves évfolyamtársaim mind elképedtek mikor megtudták mennyi idős vagyok! :DD Nem néztek többnek 23-nál! Szóval én ott nagyon jól érzem magam,és egy olyan szakot végzek,amire lesz kereslet! Neked is azt tudom tanácsolni,ne add fel az álmod!!! Még ha piszok nehéz is. Nekem is néha az! De megcsinálom,mert ez az álmom!!

Sok sikert!

2011. okt. 23. 00:40
 14/16 anonim válasza:

Kedves kérdező hogy alakult végül, elvegezted az egyetemet?

Illetve.volt egy 33 éves válaszoló, neked hogy sikerült?

Én idén leszek 30 és szeretném elkezdeni.

2018. máj. 28. 13:10
 15/16 anonim válasza:
Utolsó hozzászólónak: Nem vagy egyedül. Én is idén leszek 30 és felvettek egyetemre (igaz csak felsőfokú szakképzésre) pénzügyre. Most rájöttem, hogy semmire sem emlékszem már matekból.. hát nem lesz így könnyű.. de kitartást nekünk! :-)
2018. júl. 28. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2021. máj. 31. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!