Megbízható távmunkára lenne szükségem?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan távmunkát ajánlani, ami valódi, fizet, és nem kamu?2011. szept. 13. 23:57
2/5 anonim válasza:
Én tudnék..De inkább ismerősnek,barátnak ajánlom..Mivel fordításokat kell gépelni,másolni,így csak megbízható emberekre van szükség--
De újságban megbízható melót sosem fogsz találni..
Talán barátok,ismerősök,régi kollégák között kéne érdeklődni.
3/5 anonim válasza:
www.otthondolgozni.5mp.eu
Jó szívvel ajánlom, én is itt dolgozom, kell hozzá vezetékes te, kb 20ezret simán meg lehet keresni havonta. A cég korrekt, segítőkész. Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
próbavásárlás - kiegészítésnek jó, de csak akkor éri meg, ha nagyvárosban laksz
5/5 anonim válasza:
Na mi van? Hová lett a hozzászólásom????
Ja, hogy aki akkora tahó, hogy én tudok egyet, de nem mondom meg bimbibííí, mint az oviban, azt lehet! Azt a hozzászólást miért nem törlitek? Már elnézést, de jelen gazdasági helyzetben jó mélyen ássa el magát a hozzászóló. A segíteni akarás hol van?
Kedves kérdező: www.gepelo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!