Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan állást szeretnék, ahol...

Olyan állást szeretnék, ahol nem kell csapatban dolgozni, hanem lehetőleg egyedül legyek. Hol lehet ilyen?

Figyelt kérdés
Budapesten élek. Vannak úgyan diplomáim, de nem megyek velük semmire. Picit depis vagyok most, és nehezen viselnék el kollégákat, de szívesen dolgoznék pl. újságos standon, vagy wc-s néniként is....vagy bármi hasonló, ami egyszemélyes. Hol vannak ezek az állások meghirdetve, sehol nem találok ilyet.
2011. szept. 11. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha teológia szakos diplomád van, nem gondokodtál egyházi pályán, mint valamelyik egyház szociális segítője, tanítója akár? Hátrányos helyzetű személyekkel foglalkoznál, ez többnyire egyszemélyes munka, csak munaidő elején és végén találkoznál 5-5 percre kollégákkal.
2011. szept. 11. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Légy egyéni vállalkozó, magad ura vagy. Ha fel kell venni valakit azt te választod ki.
2011. szept. 13. 14:11
 13/15 anonim válasza:
100%
háziorvos
2011. szept. 13. 18:53
 14/15 anonim válasza:
100%
ezek az abnormális nők engem is betalálnak, nem tudom mit lehet ellenük tenni
2011. szept. 13. 18:54
 15/15 anonim válasza:
Szegénykém... Abszolút megértelek. Az én munkahelyemen nem csak a nők ilyenek, hanem tulajdonképp mindenki. Rosszindulatúak, próbálják kifúrni az embert, pedig én nem értek az ő munkájukhoz, és ők sem az enyémhez. Úgy érzem lassan belebolondulok, mert felmondott az egyetlen normális kolléganőm, akivel tudtam beszélgetni, akiben megbíztam. Mától ő sincs már itt és a párom, illetve a nullával egyenlő alternatív munkalehetőségek miatt jelenleg nem mehetek el a munkahelyemről. Ajánlanám egyébként a bolti eladó állást, ha találsz,mert sokszor megyek be ruhaüzletekbe, cipőboltokba és a legtöbb helyen egyedül, de max ketten vannak ez eladók. Én ennyit tudok mondani. Remélem megtalálod a számításod. Sok sikert!
2012. febr. 6. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!