Pénzügyőrség, honvédség, rendőrség?
Sziasztok!
28 éves, közgazdász (logisztika szakirányon) férfi vagyok. Angol középfokúm van, de felsőfokú szinten beszélek. 2 év után most költöztem haza Angliából. Ott elvégeztem egy szakács szakképzést is. Oroszul most tanulok. Alapfokon mar megy, de a cél a tárgyalóképes.
Próbálok itthon rendes állást találni, de nem megy :( Vissza menni külföldre nem akarok. Régóta érdekel az "egyenruhás" élet. Szeretnék egy olyan helyet, ahol már végre megállapodhatok és el tudom a családomat is tartani belőle. A barátnőmmel gyermekvállalás előtt állunk. Az eddigi életemben mindenki lebeszélt az egyenruháról, de nekem a mai napig a fejemben van. Édesapám fiatalon rendőr is volt. De ő is lebeszél...
Az lenne a kérdésem, hogy mire számíthatok, ha jelentkezek és melyik testülethez (pénzügyőr, katona, rendőr) érdemes menni?
Örömmel venném, ha bennfentes véleményeket is kapnék, mert tényleg komolyan gondolkozom az ügyön.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!