Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 13 éves gyerekek hogyan...

13 éves gyerekek hogyan kereshetnek könnyen pénzt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 20:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

"Némelyik ember gusztustalan hogy azonnal a legrossszabbra gondol...

13L"

Némelyik emberpalánta meg még kicsi 13 éves és nem érti a világot. Dolgozni ilyen házimunkákat csinálni úgy sem fogsz tudni elmenni még pár évig, én is csak röhögnék egy nagyot ha ideállítana hogy nem-e kell nálunk füvet nyírni. Volt is a környéken egy ilyen kissrác aki mindenkinek felajánlotta hogy majd kitakarítja a lefolyókat mert biciklire gyűjt és előre beszedett minden háztól 1-2 ezer forintokat, dolgozni meg nem ment. A lakók ennyiért meg max. szólnak a szülőknek, mert ők is benne vannak a trutyiba hogy 13 évesnek akartak fekete-munkát adni. Mert a mai fiataloknak már büdös a munka, itt sem az volt a kérdés hogy mit dolgozhatna, hanem az hogy hogyan kereshetne pénzt. Nem mintha olyan szörnyű gyerekkora lenne valakinek attól hogy nem lesz százhúzezres számítógépe. Karácsonyra meg lehet adni kézzel készített dolgokat. A Karácsony nem az ajándékozásról szól jobb helyeken.

2011. szept. 10. 15:26
 12/27 A kérdező kommentje:
jó, most csak mondta egy árat.nem 120000-ért venném, 20000-ből összelehet hozni mjár egy korrekt gépet.
2011. szept. 10. 15:38
 13/27 anonim ***** válasza:
36%

Régen 7-8 évesen már simán dolgoztatták a gyerekeket. 13 évesen meg inasnak adták őket.

Szerintem fogd magad hétvégén, és csengess be minden gazdagabb házba, hogy dolgozni szeretnél, ablakpucolást, fűnyírást, kutyasétáltatást, bébiszitterkedést vállalsz. Óránként 500 Ft-ot szerintem simán elkérhetsz.

2011. szept. 11. 13:48
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
Hozzáveheted a favágást, és - ha jól tanulsz - a korrepetálást is.
2011. szept. 11. 13:50
 15/27 LuckyestLooser válasza:
17%
20000ből a videókártyám nem tudnád megveni öcsi... Amúgy meg most még dolgoznál de mi lesz ha muszály lessz?
2011. szept. 11. 13:57
 16/27 anonim válasza:
100%
Jaj, hagyjátok már! Engem is elkezdtetek cseszegetni mert, 100.000-es telóra gyűjtök, mivan keserű a szőlő h nektek nincs??? Én annyit mondok hogy tanulj segíts a háznál stb... tuti észreveszik!
2011. szept. 11. 20:27
 17/27 anonim válasza:
100%

15:26-os

Lehet, hogy nem értem még a világot, de egy szót nem ejtettem arról, hogy menjen el ide-od dolgozni! Én csak annyit mondtam, hogy max. családon belül dolgozhta, végezhet el apró munkákat!

A kérdező feltett egy kérdést, és egy csomóan lenézően válaszoltak! Ő nem kioktatást kért, mert szerintem van anyukája és apukája aki kioktassa, nem ti vagytok a szülei!

Egyszerűen csak egy ilyesmi válaszra várt!

Pl.: 13évesen sajnos nem dolgozhatsz!

vagy: Ennyi idősen nem mehetsz dolgozni max. családon belül ilyen apróbb házimunkákat!

Ennyi!!!

13L

2011. szept. 13. 21:08
 18/27 anonim ***** válasza:
13 éves kislányként sehol nem fogsz legális munkát találni! A törvény tiltja a gyermekmunkát. Aki nem tartja be a törvényt, és elkapják, azt keményen megbüntetik. Így senki nem fog neked munkát adni. Javaslom, keress egy szomszédot, rokont, vagy jó ismerőst, aki zsebpénzért rád mer bízni valami könnyebb munkát, amit elvégezhetsz alkalmanként. Nem lesz könnyű, mivel manapság a felnőttek között is nagy a kenyérharc.
2011. okt. 5. 10:36
 19/27 anonim ***** válasza:

hirokin

A 13 éves gyereket ezekben a "gazdag" házakban úgy verik át, mint annak a rendje. Ne ajánlgass neki ilyeneket. A felnőtteket is lehúzzák. Szerinted egy kiskorúval, aki nem is dolgozhat, mit csinálnának?

2011. okt. 5. 10:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Én annó 100 Ft-ot kerestem, (akkor még nagy pénz volt, mert 2 Ft volt egy gombóc fagyi) általánosban 10-12 éves korom környékén a nyári szünetben, hogy korrepetáltam egy ismerős srácot aki párhuzamos osztályba járt, hogy valahogy átmenjen a pótvizsgán.

Na meg a 2 Ft-os sörösüvegek árát, ha visszavittük a boltba, megtarthattuk, vagy ha a szüleim vitték vissza, akkor megkaptuk közösen.

Szóval

2011. nov. 14. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!