Benzinkutasként mennyi csubukra számithatok?
csubuk=romániai "magyarok" által használt kifejezés a borravalóra!
Kérdező! Borravalóként nem benzint kapsz, hanem pénzt! Ha pedig kevesebbet tankolsz a vásárlónak, mert közben magadnak is félre teszel, azt látja a kamera, szóval ez lebukás!!
Én nem engedem a kutast tankolni, mert nem tudja teletankolni amennyire én szoktam. Inkább a pénztárnál hagyok ott 20-50 forintokat.
Tényleg, van még manapság olyan kutas aki úgy próbál benzinhez jutni, hogy a kabátja alatt van a kanna és abba ereszt egy picit minden tankolásnál amikor nem figyel az ügyfél? :)
A benzinkutasok szerintem nem szoktak 15-20 évig a pályán maradni, hamarabb váltanak valami más állásra.
Szerintem lesz, de addigra előtérbe fognak kerülni annyira az elektromos járművek, hogy a műanyagipar lesz a kőolajtermékek messze legnagyobb felhasználója. Szerintem E85 nem lesz, mert luxusnak fog számítani ennivaló helyett üzemanyagnak valót termelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!