Közmunkás 4 órás munkára hogy kaphatok ilyen kevés pénzt?
Figyelt kérdés
szociális segítő lettem három hónapra (a segélyeseknek adják ezt a kötelező munkát), és nettó 28 ezret fognak adni- Bruttó 34. Siralmas. A takarító munkatársam 32 ezret fog kapni kézbe... És nekem is takarítanom kell. csak kevesebbért... Olyan helyre osztottak be, ahova nincs szakképesítésem, de akkor is csak ennyi pénz jár nekem?2011. szept. 1. 15:39
1/5 anonim válasza:
igen, a 4 órás munkádra a minimálbér fele jár vagyis bruttó 34000 ft.
2/5 anonim válasza:
Javítod a statisztikát. A Fidesz így teremt új munkahelyeket. Élj meg ennyiből szerintük.
3/5 anonim válasza:
Igen,csak annyi jár neked,miért vállaltad el?
4/5 anonim válasza:
Szeptember 1.-től a közmunkásoknak teljes munkaidőben a minimálbér helyett csak 57 ezer Ft bruttó(nettó 47 ezer Ft)kapnak,ha nem igényel szakképesítést.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
Korábban akartam szoc tanfolyamra menni, és ebben dolgozni, ezért vállaltam el, kíváncsiságból. Csak ez az összeg annyira szánalmas, és s*arul lett kalkulálva, ugyanannyi mint a segélyke. Nem adnak munkaruhát se, nem támogatják a busszal utazást se, szégyen. Ha nem tudnék szerezni egy biciklit, 5-6 ezerért vehetnék buszbérletet róni az utakat....
2011. szept. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!