Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vermögensberatung kft. Tapaszt...

Vermögensberatung kft. Tapasztalatok? Mi lesz ebből? Menjek hozzájuk dolgozni ezekkel feltételekkel? ( bővebben lent)

Figyelt kérdés

Köszönöm annak aki elolvassa és megpróbál tanácsot adni, vagy véleményt mondani!

Kezdem az elején:

Munkát keresek, mivel az "ex" munkámmal nem voltam egyáltalán kibékülve.A neten és újságokban is keresgetek állást, majd jelentkezem arra ami megtetszik, és várom ,hogy vagy válaszolnak valamit vagy nem.Általában mint tudjuk még a nemlegest választ sem írják meg egy e-mailben...de ez mindegy.

Az egyik helyről, ahova irodai adminisztratív munkára adtam be a jelentkezésemet , aVermögensberatung kft-hez, visszahívtak.

Elmentem állásinterjúra, minden jól ment, kedves volt az férfi aki elmondott mindent alaposan, részletesen. egy dolog volt azonban, az, hogy azt mondta, hogy ha dolgozok heti 10-12 órát 100120 ezer ft lesz a fizum.kérdezgettem, hogy ez hogy lehetséges, mindent elmagyarázott megint, és logikusnak tűnt amit mondott.

Viszont mikor hazajöttem és elmondtam az ismerősöknek ők bogarat ültettek a fülembe, hogy ez nem e olyan munka ahol jutalékos a fizetés. Mert a férfi ezt nem említette, tehát nekem eszembe sem jutott.

Most kezdtem el aggódni,hogy hogyan is lehet ez, hogy ennyit ígért nekem ennyi munkáért. És az a baj hogy tényleg nem mondott semmii jutalékos fizetés félét, hanem hogy ez nettó kp ennyi lesz és kész.

Elhiggyem vagy ne? Ti mit gondoltok?

Visszahívtak most a napokban, hogy felvennének, mert elnyertem a tetszésüket. A férfi azt mondta hogy holnap vagy holnap után kell bemennem és megbeszéljük a részleteket.

Akkor természetesen meg fogom kérdezni hogy ez mi is,de most stresszelek,hogy buta voltam és naív:S

Légyszives segítsetek!!!

2011. szept. 1. 14:47
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szia! Nekem is sikerült kapcsolatba lépnem velük és elmentem az állásinterjúra is. Azt mondta az interjúztató, hogy teljesítménybéres a munka tehát sajnos nem biztos, hogy megéri és még az sem, hogy engem felvesznek de mondták, hogy hívni fognak a jövőhéten. Nagyon meggondolom a dolgot.. Téged felvettek egyébként? Tudnál valamit mondani? Jó lenne azért tudni, hogy hogyan megy ott az élet.
2014. márc. 2. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!