Gyári munkára hogyan kell jelentkezni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta kérdés, de sajnos nem sok tapasztalatom van még álláskeresés ügyben. Egyébként dunaújvárosi és székesfehérvári gyárak jöhetnek szóba.2011. aug. 28. 12:20
1/6 anonim válasza:
kiválasztod a gyárat,elküldöd az önéletrajzodat az email címükre,vagy beviszed személyesen.nézd a helyi hirdető újságokat is,ott szoktak lenni ilyen állásajánlatok.hívd fel őket információért,ott mindent elmondanak.
2/6 anonim válasza:
Ha hirdetnek akkor jelentkezel a hirdetett állásra. Oda szokták írni hogyan kell, telefonon, önéletrajzot küldesz vagy személyesen mész be.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak az a baj, hogy a közeli gyárak mindig csak közép- illetve felsővezetői állásokat hirdetnek :/ Pedig nem hiszem, hogy soha sincs felvétel szalagmunkára. Ha egyszerűen csak bemegyek, és azt mondom, hogy érdeklődni szeretnék az álláslehetőségekről, az is jó?
2011. aug. 29. 00:21
4/6 anonim válasza:
Igen, ez szerintem jó technika. Nálunk Veszprémben a tejiparnál sem volt soha hirdetett állás. Az érdeklődök leadták a portán az önéletrajzukat és ha kellett ember közülük válogattak. Lehet ez ilyen gyári bevált szokás, nem tudom...de most, hogy mondod én sem látok meghirdetett szalagmunkás melókat. Sok sikert!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. aug. 29. 16:18
6/6 anonim válasza:
nekem is az a tapasztalatom a szalagmunkával kapcsolatban,hogy nem nagyon hirdetik,inkább közvetítőkre bízzák,azok foglalkoznak vele:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!