Állásinterjúra göndör hajjal mit érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Göndör hajam van, vállig érő. Ha hátrafogom, akkor pamacs lesz a fejem búbján és "lesimítani" se tudom. Nem tudom, hogy kiengedve mennyire probléma ez...
Felsővezető mellé keresnek asszisztenst - ilyen jellegű interjúval kapcsolatos a kérdésem.
2011. aug. 19. 10:02
1/7 anonim válasza:
Tegyél fel egy hajpántot, vagy csattal fogd kicsit össze.
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen szerényre vedd a stílusodat. Fogd össze a hajadat hátul egy csattal.
Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
Ha lépcsőzetesre van vágva és elől túl rövid, hogy megfogja a csat hátul-alul (tarkónál), az is jó? Így néhány tincs kimaradna.
2011. aug. 19. 12:57
4/7 anonim válasza:
Gondolom fényképes önéletrajzot küldtél. Ott milyen volt a hajad? Vagy egy sima igazolvány képen?
5/7 anonim válasza:
A lényeg hogy rendezett benyomást kelts. Ha kibontva torzonborz, akkor fogd inkább össze, tűzd fel csattal. Ha feltűzve idétlen akkor hagyd kibontva, de ne szálljon szanaszét. Túl különlegesre, erotikusra nem érdemes venni a figurát. Inkább megbízhatóságot, precízséget sugalljon a megjelenésed. De amúgy nem a hajadon fog múlni, ne aggódj :)
6/7 anonim válasza:
Ez butaság. Miért ne lehetne göndör hajad? Ezen nem múlik, hogy felvesznek-e. Az én hajam is göndör, és soha fel sem merült bennem, hogy ebből problémát kellene csinálnom.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy göndör, csak amíg egy egyenes haj lófarokba fogva visszafogott, elegáns, addig az enyém inkább idétlen.
Nem tudom, hogy milyen mód van a megregulázására.
Nem áll szét szálanként, de hajmosás után még beszárítani se igen tudom, főként a levegő páratartalmán múlik, hogy hogyan áll meg.
Nagyjából ilyen az én hajam is, hosszra, göndörségre, csak a színe más.
2011. aug. 20. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!