Mit tudtok a Real Translator Jobs-ról?
Hali!
Én ma botlottam bele ebbe az oldalba, még mindig $34... Van azóta tapasztalata valakinek?
Üdv
Csak azért, hogy tisztába tegyem a kérdezőben (és a többi, naiv emberben) a képet, hogy mikor érdemes egy internetes munkáért fizetni vagy mikor nem.
1. Ha fizetni kell, akkor már gyanús. A kérdésben szereplő oldalnál 34$-t fizetsz. HAVONTA! Ja, hogy ezt nem írják? :P Sok mindent nem írnak... Érdemes rákeresni a keresőkben, hogy van-e valakinek tapasztalata az oldallal kapcsolatban. Az "Egyik ismerősöm már kapott egy iPhone5-t és tényleg működik, regisztrálj!" alapból felejtős. :)
2. Ha az oldalon nincs konkrét munkákról lista, akkor az megint gyanús. Az elance.com vagy a freelancer.com oldalakon nyíltan kiírják a munkákat, megnézheted a szabadúszók profiljait, azok eddigi munkáikat és róluk véleményeket. De ezeken az oldalakon, ha elnyersz egy munkát, akkor dolgozni is kell...
3. Amit találtam a kérdéses oldalról:
"I subscribed to RealTranslatorJobs via ClickBank. At your member page you won't find anything more than a list of sites that suppossedly need freelance translators..."
Tehát feliratkozott az oldalra és kb. annyit kapott, mintha beírta volna a google keresőjébe, hogy fordítói munkák...
A másik: "...how can unsubscribe the membership?? maybe they will send me bill every mo."
Itt tudtam meg, hogy havidíjas és leiratkozni sem lehet az oldalról és küldik havonta a számlát. Rosszabb, mint a hűségnyilatkozat :P
Így hirtelen most csak ennyi. De remélem ez is elég, hogy eldöntsd az oldal használatát.
Én pár napja kaptam egy spamot ezzel a munkával kapcsolatban és el is mentettem, mert beszélek angolul,gondoltam jól jön a munka. Ma kaptam egy másik spamot más névvel, el is kezdtem nyomozni. Elég régóta foglalkozom internet marketinggel,úgy hogy ismerem ezeket a marketinges fogásokat,amiket az oldal is próbált alkalmazni, mellesleg ez teljesen átverős, nem menjetek még csak a közelébe sem. Angol nyelvű oldalakon, az oldalt kipróbált egyének írnak róla negatívumokat.
SPAM SPAM SPAM
Átverés!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!