Kik a hostessek és mit csinálnak? (diákmunka)
Figyelt kérdés
Jól fizető lehetőségre bukkantam, szeretnék többet megtudni róla, de csak kicsit vagyok képben, mi is a dolga egy hostessnek. Segítség?2011. aug. 15. 14:41
1/2 anonim válasza:
plázákban, hipermarketekben állnak ilyen kis stand mögött, kóstoltatnak vagy csak szimplán terméket reklámoznak. Nem könnyű munka, 10-12 órás szokott lenni a munkaidő.
2/2 anonim válasza:
Sajnálom hogy ezt kell mondjam de akik általában sok pénzt ígérnek mint pl: hostess munkára azok nagyon sűrűn olyan dolgokat várnak el ami egy nőnek megalázó mert én már utána néztem pl: fehérneműben vagy meztelenül táncolás kiszolgálás de van jobb fajtája is csak nagyon nehéz olyat találni pl személy kísérése egy adott helyre! Remélem tudtam segíteni!
egy jó akaród!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!