Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kik a hostessek és mit csináln...

Kik a hostessek és mit csinálnak? (diákmunka)

Figyelt kérdés
Jól fizető lehetőségre bukkantam, szeretnék többet megtudni róla, de csak kicsit vagyok képben, mi is a dolga egy hostessnek. Segítség?
2011. aug. 15. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
plázákban, hipermarketekben állnak ilyen kis stand mögött, kóstoltatnak vagy csak szimplán terméket reklámoznak. Nem könnyű munka, 10-12 órás szokott lenni a munkaidő.
2011. aug. 15. 15:00
 2/2 anonim válasza:

Sajnálom hogy ezt kell mondjam de akik általában sok pénzt ígérnek mint pl: hostess munkára azok nagyon sűrűn olyan dolgokat várnak el ami egy nőnek megalázó mert én már utána néztem pl: fehérneműben vagy meztelenül táncolás kiszolgálás de van jobb fajtája is csak nagyon nehéz olyat találni pl személy kísérése egy adott helyre! Remélem tudtam segíteni!

egy jó akaród!!!

2013. jan. 23. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!