Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozó emberek! Mennyi a...

Dolgozó emberek! Mennyi a fizetésetek? Havonta kapjátok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 15:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A taxisnál csak azt felejtitek el, hogy ami pénzt kap, nem a sofőré, hanem szépen leadja a munkáltatónak. A borravaló az övé, na meg kap fix fizetést a taxi társaságtól. Szóval nem kap 5-700 ezret naponta....
2011. aug. 13. 19:27
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem naponta kap ennyit, hanem egy hónapban, ezt ő is írta. Csak annyit tett hozzá, hogy naponta kap pénzt, de nem azt, hogy ennyit minden alkalommal.
2011. aug. 13. 20:02
 23/30 anonim ***** válasza:

Akkor is.

Nem kapnak ennyit, személyes forrásból tudom.

DE elég csak józan paraszti ésszel átgondolni. Ha ennyit fizetnének, minden vezetni tudó ember elmenne taxisnak...Hiszen különösebb végzettség nélkül többet keresnél mint egy középvezető több diplomával és nyelvtudással.

2011. aug. 13. 20:34
 24/30 anonim ***** válasza:
Persze, csak mint tudjuk, ez nem egy mezei taxisnak a fizuja. De biztosan van olyan taxis, akinek a fél milla simán összejön havonta. Én pl. tolmácsként rengeteget utazom az ügyfelekkel taxiban. Úgy hagyják ott a kétezreseket borravalónak, mert nekik az aprópénz. Aki taxisként a külföldiekből - illetve a hazai komolyabb üzletemberekből - él, annak nem nehéz jól keresni. Nyilván nem tud minden taxis ilyen karriert csinálni, különben tényleg mindenki ezt csinálná.
2011. aug. 13. 20:49
 25/30 anonim ***** válasza:
150 ezer nettó havonta.
2011. aug. 13. 21:03
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

A taxis vagyok

Magánvállalkozóként dolgozom, tehát semmit sem kell fizetnem senkinek sem.

És ha annyira érdekel itt mindenkit, a luxushotelekkel "szerződésem" van, hogy ha valakinek kell taxi, engem hívjanak elsőként. És hát gondolhatjátok, milyen emberek szállnak meg ezekben a hotelekben...

2011. aug. 13. 21:06
 27/30 A kérdező kommentje:
Következő kérdésem az lesz, hogy mennyit kereshet egy taxis? Nem akartam rászállni, de nekem is van taxis ismerősöm, aki nem saját kocsival dolgozik, 30ezer ft-ért bérli, van hogy az is neheten megy. Állitólag... Nyilván 700000-ből ki is lehet fizetni, meg valószinű, hogy lehetnek különbségek. Jól van Taxis! Hiszek neked! :))
2011. aug. 13. 23:06
 28/30 A kérdező kommentje:
jav."nehezen megy"
2011. aug. 13. 23:09
 29/30 anonim válasza:

Havonta 90 - 105 között. ****porta.

Pár egyéb munkaköri bért is megtudtam nemrég:

-Betanított munkás, kovácsüzem - 110 - 120e

-Kéményseprő: 90 - 110e (munkamennyiségtől függ)

-Minősített hegesztő: 180e

:) gondolkozom a változtatáson

2011. aug. 14. 08:46
 30/30 anonim ***** válasza:

Pénzügyes középvezető

Ha nézed még ezt a kérdést írd majd le létszíves mióta dolgozol, mit végeztél és hogy mit dolgoztál előtte.

Vagy kapcsold be a privát üzenet funkciót.

2011. aug. 14. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!