Rtlklub.hu/hirek/kulfold/cikk/377791 ide hol tudok jelentkezni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 20:55
2/10 anonim válasza:
Ha meglenne a képesítésed hozzá, akkor nem itt kérdeznéd.
3/10 anonim válasza:
bemondták a cég nevét a híradóban! ha ezt nem tudod beírni egy keresőbe, akkor ne is menj sehova!
4/10 A kérdező kommentje:
zseniális emberek vagytok! tele jobbnál jobb képesítéssel itt a gyakorikérdéseken!!!!
2011. aug. 8. 04:25
6/10 anonim válasza:
Hát de most komolyan. A CERN-ben olyan dolgok után kutatnak, amiről nem is biztosak, hogy létezik. Aztán te meg az interneten nem tudsz megtalálni magadtól egy létező, igen jól ismert dolgot. Nagy karrierelvárásod azért ne legyen.
7/10 anonim válasza:
I agree. Nem hinnem hogy egy tanult fizikus/ informatikus ezt ne talalna meg. Tegnap en a cikk utan 20 mp-cel mar az allasokat bongesztem.
8/10 A kérdező kommentje:
20 mp??ez igen! és ezt mind magadtól???gratula én csak szimplán lusta voltam és kiírtam ide:)
2011. aug. 8. 15:20
9/10 anonim válasza:
Jol van nyugi. Egyebkent mi a vegzettseged?
Tudsz angolul?
Es mivel az olemben volt a laptopom amikor ment a tv jah nem volt sok ido mire megtalaltam eloszor beurottem h cern.com nah arra nem jelent meg jobb sarokban nekem van google kereso: cern elso talalat aztan ott meg 2 katt :)
D sajna en sem vagyok jo nekik szal marad a DNS-kutatas max. :)))
10/10 A kérdező kommentje:
most érettségiztem és felső fokú angol a linken megnéztem a diák munkákat gyorsan átfutottam és úgy láttam, hogy kellenek hozzá egyetemi papírok mármint, hogy tanulok valahol az meg még nekem idén képlékeny de majd még átfutom tüzetesebben!
2011. aug. 8. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!