Magyar-uk? Segítséget kérek, hogy kik ők?
Akkor mit csináljak?Itthon már tarthatatlan az állapot.
60 000Ft a bérem és a csekk mind elviszi.Millió helyen próbálkoztam külföldön.
ma 18:58 vagyok
Én írtam hogy Angliában élek.Én szívesen segítek neked,hogy kint munkát találj(ha gondolod küldhetek itt kint hirdetett állásajánlatokat,csak írd magadról pár szót
-férfi/nő vagy? (kor?)
-nyelvtudás?
- milyen munka érdekelne???
Addig is tanuld a nyelvet,mert nyelvtudás nélkül külföldön sincs esélyed a munkára..(még a takarításhoz is pénzt kérnek)
tegnap 21:00 vagyok.
Én sem vagyok tinédzser a 39 évemmel.(nemsokára 40)
De sajnos el kell hogy keserítselek.Nem is a korod miatt,hanem a nyelvtudásod miatt.Nyelvtudás nélkül semmi esélyed,hogy munkát találj. Ha fiatalabb lennél mondtam volna,hogy egy kis nyelvet tanulj,és gyere ki elintézem,hogy a mekibe tudj dolgozni(van kint ismerősöm aki a mekiben kis főnök)De ide meg a korod miatt nem vesznek fel.
AZ igazság az,hogy külföldön sem szívesen alkalmaznak idősebb embereket hasonló okok miatt mint otthon.
Talán akkor lenne esély ha tudnál jól kommunikálni,ha lenne valami jó kis szakmád..De így...nagyon sajnálom..de nem sok esélyt látok..
Tudom,tapasztalatból beszélek,mert amikor én kijöttem én sem tudtam angolul,és takarítani sem vettek fel,mondván nem értem mit akarnak majd mondani..Majdnem 1 évig eltartottak itt kint is..
megint én.
Megnéztem a facebookon az oldaladat.
Lehet hogy rossz képet nézek de az első helyen amit a neved kidobott(és szülővárosnak Miskolcot ír) egy csinos,elegáns szőke hölgyet látok..AZért a képeket nézegetve nem vagy te olyan rossz helyzetben ha Amerikában is voltál..Cukrászként vagy pincérnőként dolgoztál??
A Balatoni kép sem rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!