Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy fizessem a levelezős sulit?

Hogy fizessem a levelezős sulit?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy felvettek költségtérítéses képzésre,de nem tudom hogyan finanszírozzam, mivel elvégeztem a reklámszervező szakmenedzser szakot és ezzel próbálok most állást találni.Viszont pályakezőnek vagy gyakornokként nem kapok fizetést, max 20.000rel kiszúrják a szemem.Diákhitelt nem akarok felvenni.Akkor mégis hogy fizessem??Nem fogok elmenni eladónak, ha már van egy ilyen szakmám, tudom nem soakt ér,de marketing területen szeretnék elkedeni dolgozni.
2011. aug. 5. 18:05
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírásért:/
2011. aug. 5. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
hát pedig valahova muszáj leszel elmenni dolgozni, hogy fedezd. nagyon sok diák kulimunkákat csinál, hogy tudja fizetni az iskolát. kezdj el valamit, tökmindegy, hogy mit, és ne úgy tekints rá, hogy munka, hanem egy átmeneti marhaság, közben ugyanúgy kereshetsz másik munkát. hidd el, jobb olyat csinálni egy kicsit, amit nem szeretsz, mint adósságot felhalmozni.
2011. aug. 5. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írta bármi munka (diákként szövetkezeten keresztül is dolgozhatsz, nem?) + ha jó diplomát szerzel amivel majd jó eséllyel el is tudsz helyezkedni akkor ne félj a diákhiteltől. Ha nem ilyen keresett végzettséget ad a sulid akkor persze ezt nem javaslom.
2011. aug. 5. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!