Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha dolgozott már valaki...

Ha dolgozott már valaki Ebesen a Curver műanyaggyárban, mint diák, akkor kinek milyen tapasztalata van erről?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 20:38
 1/3 anonim válasza:
100%

Én nem dolgoztam ott, de a párom igen...azt mondta, hogy semmi pénzért nem menne vissza oda. Jól megtermett férfi, de azt, hogy egyedül rohangáljon a gyár 3 különböző részébe 3 géphez, az már neki is sok volt, főleg, hogy ugye szalagos munka és csak jöttek a cuccok, csak jöttek, mind a 3 géphez szépen gyorsan, ő meg hiába rohangált, egyszerre 3 ember munkáját nem tudja olyan gyorsan megcsinálni.

A másik meg, hogy napi 1 szünete volt kajálni, az is össze vissza, volt oylan, hogy munkakezdés után 2 órával, a többi 6-ban meg csak robotolt, sokszor éhen...

Harmadik, hogy volt oylan, hogy kimentek és hazaküldték őket, hogy jahjj inkább nem kellenek diákok most...mondanom se kell, ha elhívnak, hogy gyere dolgozzál, akkor ne zavarjanak utána haza...

Én nem találtam a nyáron munkát magamnak, lett volna curverben, de inkább nem is jelentkeztem ezek után...

De lehet másnak bejött és szerette...én csak azt mondtam el amit láttam a páromnál.

2011. aug. 4. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nekem sincs munkám nyárra, esetleg a curvernél lenne, de eléggé vegyes dolgokat hallok arról a helyről és nem tudom, bevállaljam-e. Még meggondolom.
2011. aug. 4. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válasza 100%-ban igaz.Az évek alatt semmit nem változtak.Nem ajánlom.
2017. ápr. 3. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!