Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott valaki avivánál...

Dolgozott valaki avivánál pénzügyi tanácsadóként? Vagy egyéb hasonló helyen?

Figyelt kérdés
Tudnátok írni tapasztalatokat? Megéri ilyen területen (biztosítás) vállalkozóként értékesíteni?
2011. aug. 4. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szia,én voltam ott irodavezető,és egy barátnőm ott pénzügyi tanácsadó. ha ügyes vagy,nagyon jól lehet keresni ezzel. ő biztosításközvetítőként kezdte,ma már nem köt,csoportja van,oktat,mentorál. a csapat jó, az elvárások kemények,határozottak,de nem teljesíthetetlenek. megtanítanak mindenre, a csoportvezetőd jár majd veled tárgyalni-mentorálni. én nagyon szerettem ott dolgozni
2011. aug. 4. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
ja: ő 1 év alatt jutott el a biztosításközvetítéstől a csoportépítésig. el kell végezni a BOI tanfolyamot- a nélkül nem köthetsz. ha diplomád van az külön jó.
2011. aug. 4. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:

eleinte van alapfizu,amig belejössz,utána jutalékos rendszer.persze ha vezető leszel,akkor alap is,jutalék is az emberek után,és persze te is köthetsz még.

aviva életbiztosító,ami még jobb az a generali,mert ott minden van-ott is dolgoztam. ha pl agrár végzettséged van,mehetsz mezőgazdasági kárszakértőnek,köthetsz mezőgazd. biztosításokat.

szóval: ha jó vagy,akkor akár milliókat is lehet keresni. sztem vágj bele,2-3 hó alatt úgyis meglátod h neked való-e

2011. aug. 4. 14:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ma voltam nálunk, és végül is nem tűnt egy rossz dolognak. Egyedül a vállalkozói jogviszony aggaszt. Diplomám is van, most végeztem. Te mikor dolgoztál ott? Egyik rokonom is biztosítással foglalkozik, ő azt mondta, a válság után nemigen megy.
2011. aug. 4. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:

a vállalkozói miatt ne aggódj,az a lényeg h legyen egy könyvelőd,és akkor tuti nem lesz gondod az apeh-al. kb havi 5-10ért vállalják általában,sok mindet leköltségelhetsz stb.

az életbizti nem nagyon megy,bár akinek gyereke van az azért köt. ott a kötelező,a lakásbiztosítás. cégeknél pl az autóbiztik mennek jól,pl ismerek olyat aki abból él h fuvarozási cégeket biztosít-egyébként abban van a nagy pénz ha megcsípsz egy céget,és szépen minden biztosításunkat te kötöd meg.

a kombináltak-megtakarításos az is megy. nagyban gondolkozz.

én már 3 éves babázom itthon,de a férjem generalis 8 éve,szóval naprakész vagyok

2011. aug. 4. 14:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az nekem is van gyerekem (most lesz három éves), és hát nem is tudom, az zavar, hogy mi lesz, ha egy szerződést se kötök? Mert az aviva azért főleg életbiztosításokkal foglalkozik...
2011. aug. 4. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
akkor menj a generalihoz.. az életbizti nagyon jól fizet,ha megy. de az a jó ha több mindent tudsz értékesíteni
2011. aug. 4. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem vált be, bár én ING-s voltam 3,5 évig. Ezért soha többet nem leszek ebben az életben egyéni vállalkozó. Anyagi csődbe mentem és részben annak a munkának is köszönhetem a válásom. Ja és 1 éves volt a fiam, amikor nekiálltam diplomásan. Nekem nincs vállalkozói szemléletem, se értékesítői vénám, csak azt bánom, hogy nem az első 6 hónap után hagytam abba, mert akkor nem halmoztam volna fel ennyi apeh tartozást, mivel nem fedezte a bevételem a kiadásaimat, sok volt a jutalékvisszaírás miatt 2009-ben és 2010-ben a mínuszos hónapom, amiből még járulékot sem tudtam fizetni. Szerintem csak másodállásban éri meg a biztosítózás, kivéve ha rengeteg gazdag ismerősöd van, akik nálad kötnek szerződéseket.29N
2011. aug. 4. 16:47
 9/11 anonim ***** válasza:

ha anyagi csődbe mentél akkor rosszul lettél kitanítva. egyértelmű,h eleinte kell a tartalék,pont a visszaírások miatt,bár ha ügyes vagy,kevés a visszaírás,de ehhez foglalkozni kell az ügyféllel. apeh tartozás meg nem azért lett mert vállalkozó voltál,hanem mert nem fizetted be a járulékokat,ami nem sok egy hónapban,és mivel első 3 hónapban van kezdőfizu amiből kitudod,utána meg a kötéseidből,ez nem lehet indok.

ne haragudj de te voltál ügyetlen

2011. aug. 5. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor kapásból már az elején elrontottam, nemhiába tartott 3 órán át, mire rábeszélt a srác, hogy legyek egyéni vállalkozó, mert nem akartam az lenni. Ugyanis semmilyen tartalékom nem volt az elején, GYESEN voltam. De ez volt a drága tanulópénz, hogy jó volt az első női megérzésem, hogy nem való nekem a vállalkozói lét, csak az alkalmazotti. A folyamatos ügyfél-kapcsolattartás megvolt, csakhogy nem rajtam múlt, hogy 1-2 év után munkanélküli lett jópár ügyfelem, és első dolguk volt a szerződésüket felbontani, na meg pár lakáshitel is bedőlt közben szintén munkanélkülivé válás miatt 2009-ben.
2011. aug. 5. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!