HOgy működik a felülbírálás a bérpótló támogatásnál?
Sziasztok
Arra szeretnék választ kapni, hogy 2010 szeptemberétől kapok aktív korúak ellátását, mivel pályakezdő vagyok és meg van kötve a rendelkezésre állási szerződés, amiben az áll, hogy a szakmámban küldenek ki, na de ezt felváltotta a bérpótló illetve.Erről kaptam papírt is, hogy az akítv koruak helyett bérpótlót adnak.Majd 2011 ben, hogy felülvizsgálják ezt.Ez volt áprilisban.Kaptam most egy papírt, de nem tudom mi áll benne mert egy rokonom vette át, és én most nyaralni vagyok.Sajnos a rokon idős és nem tudta elmondani, hogy mi áll a levélben.Tudja valaki, hogy megy egy ilyen felülvizsgálat?Kell ilyenkor új szerződést kötnöm, a munkaügyivel vagy marad a régi.Csak olyan írjon aki képben van erről, mert most eléggé stresszelek, hogy mi van ha nem kapok semmit.Úgy tudom ebben az évben kell ledolgozni a 30 napot, hogy következő évben kaphassak pénzt.De természetesen nem erre törekszem!!! De jelenleg nagy a munkanélküliség...és pályakezdő sehova nem kell.Köszi a válaszokat:)
Valószínűleg ez csak egy értesítés, hogy felülvizsgálják a jogosultságod és majd értesítenek az eredményről.
Alapesetben be kell mutatni az igazolást a munkaügyitől, hogy regisztrálva vagy, jövedelemigazolást, ha van a BPJ-n kívül bármi más jövedelmed és igazolni kellene azt is, hogy van legalább 30 nap munkaviszonyod.
Nekem ezután a munkaügyi küldött levelet, hogy közmunkát ajánlanak fel. Be kellett vinni a munkaszerződést és 2 hét múlva küldte az önkormányzat az értesítést, hogy jogosult vagyok a BPJ-re, amit a közmunkám idejére felfüggesztenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!