Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkákkal lehet havi...

Milyen munkákkal lehet havi 250ezer körül keresni?

Figyelt kérdés
Saját vállalkozás is érdekel.
2011. aug. 2. 16:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kezdő IT projektvezető vagyok (1 éve csinálom), és már ennél többet keresek nettóban.
2011. aug. 2. 16:52
 2/17 A kérdező kommentje:
És pontosan milyen munkakör ez? Milyen végzettség kell hozzá?
2011. aug. 2. 17:10
 3/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen a végzettséged, meg a képesítésed...írhatok én ügyvezetői igazgatói állást, de ha nem vagy kompetens, úgyis hiába tenném.
2011. aug. 2. 17:11
 4/17 anonim ***** válasza:
Én informatika BSC-t végeztem, de van olyan munkatársam, aki gazdinfót végzett, de olyan is, aki villamosmérnök. Kell hozzá informatikai háttértudás, és egy magabiztosabb kiállás, némi szereplnivágyás, emberekkel jobb kommunikációs képesség, mint amennyit az átlag informatikustól elvár az átlag ember :)
2011. aug. 2. 19:52
 5/17 anonim ***** válasza:
Mi a végzettséged? Helyileg hol élsz?
2011. aug. 2. 23:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez most nekem? Akkor Pest és informatika bsc
2011. aug. 3. 00:25
 7/17 anonim ***** válasza:

tanuld meg a cserépkályhás szakmát.. azzal jól keresel

nagyapámnak van egy sajátvállalkozása..ő cserépkályhás.. sokat dolgozok én is vele.. kemény fizikai munka de jó pénz van benne

ízelítő:

új kályha építése esetén csak a csempéken van 100.000Ft haszon.és akkor még nem dolgoztunk csak elmentünk a csempéért.

egy új kályha 3-4 nap alatt készül el. az ára 900-1 millió (az átlag) legalábbis azok a kályhák amik fűtik a radiátort is.. hogy most ebből az 1 millióból mennyi a haszon azt nemtudom pontosan mert ugye ott van az anyag költség is.

legutóbb egy régi cserépkályhát kellett átépiteni egyik szobából a másikba az 3 nap alatt megvolt. kerestünk vele 220 ezret

2011. aug. 3. 07:01
 8/17 A kérdező kommentje:

Jó ez a cserépkályházás is, csak az a helyzet, hogy nő vagyok. :)

Informatikai végzettségem nincs, viszont kb. ennyit kellene keresnem hogy olyan színvonalon tudjak élni, mint most. Ha kell, szerzek végzettséget is. Írjatok még! :)

2011. aug. 3. 09:08
 9/17 anonim ***** válasza:
ÉN is IT-s vagyok,pont arra hajtok,hogy projektvezető legyek,mert imádok kommunikálni emberekkel.Mi kell hozzá?Hogyan tudnám elérni?Programozó és tesztelő vagyok.
2011. aug. 3. 13:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok, én saját vállalkozásba kezdtem. Majdnem semmi befektetéssel, immáron jó három éve, és nem bántam meg. Ja, és pénzügyi területen, annak is azzal a részével, amire tényleg szükség van, keresett, és valóban jót teszek, segítek másoknak (igen, ez már-már túl szépnek hangzik). Ha érdekel, kérdezz.
2011. aug. 3. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!