Dolgozik valaki Ausztriában? Ha igen akkor megkapja az 1000-1200&-t.
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm előre2011. júl. 30. 20:12
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat mielőtt még valaki megemlegeti az nem & ez akart lenni hanem ez: € Sajnálom.
2011. júl. 30. 20:20
2/6 anonim válasza:
Én bruttó 1490 eurót keresek, felszolgálókat, de munka van rendesen, egyedül a vasárnapom szabad. Hála kajára nem költök sokat, csak az albérletre az havonta 260 euró
3/6 anonim válasza:
1250 euró, nettóba. Kajám, szállásom ingyenes.
4/6 anonim válasza:
Informatikai cégnél dolgozom Bécsben, nettó 1900 €. A lakbérre nem kell költenem, mert az osztrák barátnőmnél lakom.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok tolakodó fel vehetném veletek a kapcsolatot?
2011. júl. 31. 15:27
6/6 anonim válasza:
Bécsi gyár, 1390euró, Sopronból ingázunk csapatban. (így az útiköltség meglehetősen baráti, ugyanis tele a kocsi)
Csak hétköznap dolgozunk napi 8 órát. (a szünetek nélkül 7,5)
Túlóra minden második szombaton van, nagy megrendelés esetén gyakrabban, de kifizetik annak rendje-módja szerint.
Ha páromat is felveszik valahova Bécsbe (az én munkahelyemre nem jönne, ez inkább női munkahely, és neki amúgy sem bejövős közeg), akkor részemről befejeztem az ingázást akkor minek? (itthon is albérletben vagyunk)
Ha akad majd egy olcsó albérlet akkor kint lakunk majd, ha nem akkor marad minden így, ez is jó.
Bárhogy lesz, úgy lesz jól. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!