Van még esélyem diákmunkát vállalni?
Budapesten lakom, eddig 1 iskolaszövetkezetbe regisztráltam még július közepén(multi job), és most tudnék dolgozni aug.26-ig
nézegettem a honlapok ajánlatait, de a legtöbb munka pénztárosi,meg min.6 hónapra vállalható stb...
a másik hogy nem tudom melyik iskolaszövetkezet milyen
szívesen várom a tapasztalatokat
a barátnőim közül ketten dolgoznak de egyikük sem iskolaszövetkezetnél
az egyik barátnőm az apja munkahelyén dolgozik, a másiknak a barátja apja szerzett munkát
nekem nincsenek ilyen lehetőségeim:(
18/L
Ha nem válogatsz, akkor akadhat. Az iskolaszövetkezettől ne várj sokat ilyenkor már... Azok haveri alapon szereznek melót, meg idejében kell bemenni (május minimum...) Ha a barátnőd apja olyan helyen dolgozik, ahova be lehet kerülni, akkor kérd meg, hátha segít, ez is kapcsolat, basszus... Nem a csodát kell lesni, élelmesnek kell lenni.
Gyárba még mindig elmehetsz melózni, sokan vannak, akik nyáriszünetbe elmennek rendes dolgozónak (18 vagy, te is megteheted már), aztán nyár végén felmondanak, ennyi...
A pénztárosi munka meg derogál neked, vagy mi? Tescoban ilyenkor, sőt még évközben egy csomó diákmunkás pénztáros van, de még az árufeltöltők közt is akadnak szép számmal. A fél éves kikötést meg le kell tojni, nem kötelezhetnek rá, hogy ott maradj addig, egyszerűen nem kell az orrukra kötni, hogy csak nyár végéig maradsz. Ha ennyire esetlen vagy, nem is csoda, hogy nem lesz munkád, igazán nem is akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!