Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Írnátok női hiányszakmákat?

Írnátok női hiányszakmákat?

Figyelt kérdés
Mármint olyanokat, amit nők is végezhetnek...
2011. júl. 27. 03:20
 1/3 anonim ***** válasza:

érdekes módon nálunk pl fodrászt,műkörmöst mindig keresnek

(dél-alföldi régióban lakom)

azért érdekes mert én azt hittem dögivel vannak ilyen végzettségűek:O

2011. júl. 27. 07:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, itt is sok fodrászt-kozmetikust-körmöst keresnek. Egy barátnőm viszont elvégezte a fodrászképzést, nem lett munkája, most kozmetikus lett, gőzerővel próbál néhány kuncsaftot szerezni, de nem megy hozzá a kutya sem és fel se veszik szalonba, magának kell otthon fogadnia az embereket.

Egyébként meg menj gépészmérnöknek, azt keresnek. CNC esztergályos, bányász és hasonlók kivételével oda mész ahová akarsz, de lehet még oda is felvennének.

2011. júl. 27. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Diplomás ápoló - 4 év egyetemen, garantált munka itthon (bár a fizu gyalázatos), de! külföldön is el tudsz vele könnyedén helyezkedni (EU-komform diploma)
2011. júl. 30. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!