Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a munkákról?

Figyelt kérdés

Nekem gyanúsak. Megosztaná valaki a saját tapasztalatát, ha van? Köszönöm!

[link]

[link]

[link]

Ez a három kb. ugyanaz pepitában, még másolhatnék párszázat...

2011. júl. 26. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem mindig gyanús, ha nincs konkrét munkakör, vagy semmilyen végzettség nem kell.
2011. júl. 26. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Hiába írja, hogy nem MLM, szerintem nagyon is az. Én is csináltam ezt pár hónapig (hülye voltam), és nekem is azt tanították, hogy meg ne mondjam, hogy MLM. :)
2011. júl. 26. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: milyen hátrányod származott belőle? Írnál privát üzenetet?
2011. júl. 26. 18:13
 4/8 anonim válasza:
OFF: mi az a MLM?
2011. júl. 26. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
2011. júl. 26. 18:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Inkább írd a közösbe, milyen hátrányod származott, mert engem is érdekel!
2011. júl. 26. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Ami ilyen munka és legális, az általában MLM, vagy valami MLM-szerű dolog, és akik csinálják megfogalmaznak az MLM-re egy olyan definíciót, ami valamilyen apróság miatt rájuk nem igaz. Igaz, a hirdetésekben nincs benne, hogy legális, így akár pilótajáték is lehet :)

Itt nem egyszerűen az a baj, hogy nem mondja, hogy MLM. Azt nem is kéne mondania. "Van egy üzleti ajánlatom. Ha érdekel, beszélünk. Majd akkor elmondom a részleteket." Az, hogy MLM, csak egy információ a sok közül, miért azt kéne kiemelnie.

A baj az, hogy fontosnak tartja közölni, hogy nem MLM. Ha tényleg komoly céljai vannak, miért arra a szerencsétlen körre épít, aki ódzkodik az MLM-től? Már csak ezért sem akarnék vele együtt dolgozni.

2011. júl. 26. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ami azt írja, hogy "nem MLM", az biztos, hogy MLM.
2011. júl. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!