Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesti munka vidékinek?

Budapesti munka vidékinek?

Figyelt kérdés

Attól félek, hogy majd ha elküldöm az önéletrajzom amibe ugye a vidéki címem van, akkor azért nem vesznek fel mert nem budapesti vagyok. Vagy ez számít egyáltalán?

Természetesen ha felvennének valahova akkor akárhogy is de odaköltöznék... de ezt ugye csak nem írhatom az önéletrajzba.

2011. júl. 25. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a gondom! Vidéki vagyok és az önéletrajzomban az van... Budapestre akarok és is felmenni! :)

Sztem ha mail-ben küldesz önéletrajzot, akkor írd meg a levélben, hogy mindenképp Budapestre költözöl...

2011. júl. 25. 19:07
 2/7 anonim válasza:

Akkor sziasztok. :)

Én is Budapesten keresek állást, de vidéken lakom. Ha lenne munkahelyem, be is költöznék Budapestre én is.

Én eddig úgy küldtem el a jelentkezéseket, hogy beleírtam, hogy Budapestre akarok költözni. Én egy-másfél hete keresek állás. Ti mennyi ideje?

2011. júl. 25. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 6 hete :)
2011. júl. 25. 20:07
 4/7 anonim válasza:

Ti milyen messze laktok Budapesttől? Én közel, szóval be is tudnék járni minden nap. Ennek ellenére, én is be akarok költözni.

Szerintetek meddig fog tartani az álláskeresés ilyen módon? Én is néhány hete keresek már.

Valaki olyan is írhatna, akinek sikerült már vidékrők Pesten munkát találnia. Szívesen vennénk a tapasztalatait.

2011. júl. 26. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is úgy kerestem sokáig pesti állást, hogy bele volt írva az önéletrajzba a vidéki címem, ezek után hiába írtam hogy ott akarok dolgozni, nem nagyon hívtak!

Hagyjátok el a vidéki címet, vagy írjatok oda valami pesti címet! Én is így csináltam, megadtam az unokatesóm pesti címét, 12 állásinterjún voltam, 3 helyre fel is vettek volna, és így azt tudtam választani, ami a legjobban fizet!

2011. júl. 26. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok: 280 km-re lakok Pesttől.
2011. júl. 26. 10:44
 7/7 anonim válasza:

09:10

Na, de amikor felvettek és be akartak jelenteni, nem derült ki, hogy nem pesti vagy? Vagy az interjún mondtad? Elég húzósnak tűnik ez így...

2011. júl. 26. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!