Tanárként részmunkaidőre vennének fel szeptembertől (kérdésem lent)?
Általános iskolába. Tudtommal heti 40 óra lenne a teljes munkaidős állás és ebből 22 óra letanítandó.
Ha engem 8 órára akarnak alkalmazni (tanítási óráról van szó), akkor nyugtassatok meg, hogy a szerződésben nem 8 órás munkaviszonyt fogunk írni (és ezzel együtt a fizetés 1/5-ét kapnám), hanem arányosan kb 15 órás munkaidőre amelyből 8 óra a letanítandó... Mert akkor ugye a pénz is kb. 1/3-a lenne a teljesállásnak.
Tudom nem nagy pénz, de még inkább dolgoznék óránkét 1000Ft nettóért, mint a többi tanár, mintsem kb. 600-ért....
Vannak itt részmunkaidős tanárok, hog segítsenek, mi van az ő szerződésükben?
Nem értem, ha 40-ből 22 a tanítási óra, akkor 8-ból 8?
Még nem írtam alá semmit, csak eszembe villant, mik lehetnek a buktatói. Mert így is nagyon keveset fizetne, hát még ha be is csapnának. Mondjuk nem kötelező csinálni.
Amúgy csak gondolod, vagy tudod is, hogy ez így van?
komolyan nem értem, milyen tanárokat képeznek manapság, hogy annyi esze nincs, hogy megkérdezze, mennyit fog keresni
8 órára fognak alkalmazni, akkor ahhoz mérten kapsz fizetést...és valószínűnek tartom, hogy te valamit nagyon félreértettél és nem munkaszerződésed, hanem megbízási szerződésed lesz
Szerintem meg neked nincs eszed. Részmunkaidőt beszéltünk meg 8 tanítási órával. Csak valaki elültette a bogarat a fülembe, hogy vigyázzak, ne a 40-hez képest írjak alá 8 órát, hanem a 22 tanítási órához képest.
Nem kérdeztem rá akkor, mi lesz a szerződésben, mert nem gondoltam, hogy tanárok átvágják a tanárkollegájukat. És ez még így se tuti.
Csak kiváncsi lettem volna, van-e itt más részmunkaidős tanár, aki esetleg konkrétumokkal tudott volna segíteni, nem pedig a szája jár :-P
És remélem azért még hátha idetéved olyan, aki érdemben tud válaszolni, nem az észt osztja!
nézd, lehet részmunkaidő van benne, de nem túl gyakori ilyen kis óraszámra részmunkaidős szerződést kötni...
viszont, ha nem tetszik a szerződés, még bőven van időd másik állást keresni ;)
ezek is mind részmunkaidőre, kevés óraszámra vannak kiírva, nekem nem tűnik kevésnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!