Mik az esélyeim pályakezdőként?
Középiskolásként választhattam: vagy biológiát tanulok, vagy kommunikációt, ehhez a két dologhoz volt/van tehetségem, és érzékem. A kommunikáció mellett döntöttem, mert láttam, hogyan élnek azok, akik a biológiát választották. 460 pontom volt a felvételin. Ezt csak azért írom le, mert szeretném jelezni, nem valami félhülye vagyok, aki azért ment erre a szakra, mert máshova nem vették volna fel: a biológiát leszámítva humán beállítottságú vagyok, máshoz nem értek. ( valahol mondjuk az is humán, haha)
A lényeg, ami érdekelne: szerintetek a mai piacon, ilyen végzettséggel mennyi esélyem van megkeresni nettó száztízezer forintot? Ez az az összeg, amiből meg tudnék élni úgy, hogy az ténylegesen élet, nem pedig létezés. Valami tapasztalat? Nem vagyok képben a budapesti munkaerőpiaccal - már azon kívül, hogy ötödik éve válság van - nem tudom mik az árak. Nem kell feltétlenül "diplomás munkának" lennie, leszek én adminisztrátor is, csak ez az összeg mennyire reális?
szia!
most akkor már végeztél vagy most kezded a sulit?
mert ha most kezded, akkor és ilyen sok pontod lett próbálkozz vmi mással
amúgy sztem is gyúrj nyelvekre
ha szerencsés vagy és elég ygakorlatod van kommunikáció területén, akkor lehet esélyed az általad áhított fizetésre, de sokminden kell hozzá...
kommunikáción belül milyen szakirányon végeztél?( ha már van diplomád)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!