Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkás kötelezhető e...

Diákmunkás kötelezhető e kártérítés fizetésére, ha felmondja a határozott idejű szerződését?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Próbaidő alatt semmiképp, a többi kérdésedre benne kell lennie a válasz a szerződésedben! Olvasd el figyelmesen! Ha nincs benne ilyen akkor nem.
2011. júl. 18. 09:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:) A szerződésben semmi ilyenről nincs szó, csak mikor beszéltem a diákszövetkezetből azzal aki intézi az egészet, közölte, hogy ha elmegyek akkor 200.000 Ft-ot kell fizetnem a le nem dolgozott napjaimért.. Eddig én is úgy tudtam, hogy nem kell, ezért nem értem. Lehet csak beakart ijeszteni, hogy maradjak?!
2011. júl. 19. 06:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a szerződésen kívül sincs semmilyen kötbérre való kötelezés meg ilyenek akkor valószínű, hogy ilyen nincs, de kérdezd meg személyesen attól aki mondta!

Én is hallottam ilyen szerződésről, mondjuk nem diáktól, hanem felnőtt tanárnőtől, hogy ha felmond akkor fizetnie kell, nem tudom mennyit.

Én kirúgatnám magam, ha azért kéne fizetnem, mert felmondok. pl.: Nem jelenek meg időben, nem csinálom azt amit rám bíztak vagy rosszul, lassan :-DD stb.

Durva dolgok ezek, nem is értem, hogy törvényileg ez miért megengedett...

2011. júl. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!