Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Blogírásból megélni? Blogspot...

Blogírásból megélni? Blogspot vagy blog.hu?

Figyelt kérdés

Ha a blogírásból szeretnék megélni (semmi más lehetőségem nincs) akkor blogspot vagy blog.hu -ra tegyem ki? Melyik jövedelmezőbb? Ez a jelenlegi blogom:

[link]

2011. júl. 17. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Tetszik a blogod,de sajnos blogírásból nem lehet megélni,és kiegészítő jövedelmet is csak nagyon keveset kereshetsz vele.(ha egyáltalán sikerül)Ahhoz több ezer egyedi látogatóra lenne szükséged,és az ilyen tartalmú blog,sajnos ezt nem tudja elérni.De mint mondtam nekem tetszik,és sok sikert kívánok hozzá.Az,hogy melyik Blog "szolgáltatót" választod,az szerintem teljesen mindegy a kettő közül.Egy nagyon különleges blog kellene és érdekes,amire harapnának az emberek,de sajnos olyan sokféle van már,hogy egyedit nagyon nehéz kitalálni.
2011. júl. 17. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Még valamit,szerintem maradhatsz a Blog.hu-n is,mert Blogspot.com sem jobb.
2011. júl. 17. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:

elolvastam és nem bántásként, de te nem az eszedből fogsz megélni...és a tájékozottságodból sem...az összes létező átverésnek bedőlsz, a tesztek, amiket leírsz lefikázod, holott valós, bizonyított tényeken alapulnak, hagyod magad megfélemlíteni, nem jársz utána, hogy átvert a munkáltatód...

legyél rugalmasabb, költözz messzebbre ha van munka

2011. júl. 17. 16:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Hiába bizonyítottak a tesztek, attól függetlenül biztos lesz olyan ember akire pl mégsem lesz igaz a teszt által kimutatott tényező. Pláne szerintem az eleve gáz a dologban hogy a többség ember ideges, fél a felvételiktől és már csak a stressz hatására is elrontja a feladatot.

Szerintem a monotonitástűrést nemigazán lehet némi tesztekkel kimutatni. Ezért volt jó a volt munkahelyem, felvettek bárkit (arca) aztán berakták a szalag mellé. Vagy tudja vagy sem. Vártak egy hetet, ha addigra sem tudta csinálni és nem ment el magától akkor kirúgták.

Hagyom magam megfélemlíteni?? Mégis mit csináljak, lettem volna előbb büszke munkanélküli? A munkáltatóm átvert, ha előbb szóváteszem akkor kirúg, ha később akkor meg leszarja, lehetne feljelenteni... De hát nem mindenkinek van türelme, pláne pénze egy perhez hogy a lefizetett bíró ellene döntsön. Volt már ismerősöm aki perelt.. ne tudd meg mennyi szívással és pénzzel járt. De neki volt jogbiztosítója... Költözni? Pénz nélkül? Esélytelen. Pláne úgy hogy vagy fizet vagy nem az új hely. Szar ez a világ úgy ahogy van.

Az összes munkáltató a környékemen egy sunyi rohadt dög! Vagy belemegyek a turpisságokba vagy éhendöglök. Ha perelek és még ha nyernék akkor sem lenne jó sorom mert ha a faluban elhíresül akkor pláne nem vennének fel sehova. Minden téren megvagyok lőve.

2011. júl. 17. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Merrefelé laksz,és hány éves vagy?
2011. júl. 17. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Ceglédtől 20 km-re, 21 éves vagyok. De ha 40 lennék akkor meg azért nem kellenék sehova.
2011. júl. 18. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Van kedved barátkozni?Én is hasonló helyzetben vagyok.Ha van,akkor írj privátot!(36/F)
2011. júl. 20. 15:43
 8/9 anonim válasza:
Kár, hogy nem folytatod már a blogolást :C
2012. jún. 15. 00:01
 9/9 SimonTheSorcerer válasza:

Ha itt valaki esetleg rajtam kívül már megél a blogjából, az feltétlenül csatlakozzon az első és egyetlen, most indult magyar hivatásos bloggereket/webmestereket tömörítő Facebook csoportba:

[link]

Részletek megtekinthetők a Facebook csoportón belül. A Facebook csoport nem monetizált. Semmit sem adok el, minden ingyenes.

Célom kölcsönösen előnyös kapcsolatok létrejöttét támogatni hivatásos magyar bloggerek/webmesterek között.

2014. jún. 26. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!