Esküvőszervező vagy rendezvényszevező sulik, hol?
Figyelt kérdés
Sulineveket szeretnék mert gimis vok és szervező szeretnék lenni.Csak olyan sulit keresek ahol ezt lehet tanulni meg persze hol.L\172011. júl. 15. 11:26
1/7 anonim válasza:
Hiába írod ki háromszor, nem fogsz választ kapni.
2/7 anonim válasza:
Még valami: A szervezés nagyfokú önállóságot igényel. Te már ezen elbuktál.
3/7 A kérdező kommentje:
Háromszor??Most irtam ki elsőnek.Am meg nem lehetne gy normális választ adni.Pffff
2011. júl. 15. 13:25
4/7 anonim válasza:
Én normális választ adtam. Gondolj bele, ha a mennyasszonyt azt mondja, hogy ő kék rózsát akar az asztalra, akkor majd azt is itt fogod megkérdezni, hogy hol lehet kék rózsát kapni??!!
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nézz utána a Pécs Emberi erőforrás Fejlesztési Karon. Én ott végeztem 4 éve és annak idején volt rendezvényszervező szakirány!
Kedves válaszadó! Egyik barátnőm esküvőszervező és amíg ki nem tapasztalta, hogy mit, hol mennyiért addig bizony a neten kérdezgetett, keresgélt máshogy ez nem megy úgyhogy fröcsögj máshol!!!
Kedves Kérdező sok sikert a pályaválasztáshoz!!!!!
6/7 anonim válasza:
Utolsó válaszadó vagyok!
OKJ-s képzésben Budapesten is Debrecenben is indul rendezvényszervező képzés.
7/7 anonim válasza:
Előző válaszadó én is gondolkozok ezen a szakon még általános sulis vagyok, megkérdeznéd, hogy átlagban mennyit keres egy esküvőszervező mondjuk egy kisebb esküvőn? (100 fő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!