Szeretitek azt a munkahelyet és munkakört ahol most dolgoztok? Miért szeretitek/Mit dolgoztok? Miért nem szeretitek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 18:00
1/8 anonim válasza:
Szeretem, szeretném..a melót. Iroda. Bajom egy-két ott dolgozóval van. :(
2/8 anonim válasza:
Gondnoknő vagyok szállodában, nagyon szeretem a munkámat is és a környezetet is
3/8 anonim válasza:
Én egy gyárban csomagolok, alapjáraton szeretném a munkámat, de kb minden második nap sikerül elérniük, hogy elmenjen a kedvem az egésztől, amatőrséggel, kapkodással, hülyeségekkel.
4/8 anonim válasza:
Én is gyári munkás vagyok!Maga a munka amit végzek,nem lenne rossz,de a körülmények nem a legjobbak!Baromi meleg van most a gyárban,mivel ugye kint is nagy a hőség+a gépek is melegítenek.Ez nagyon ingerültté tesz mindenkit és elég sokat vitázunk mostanában!Különben is vannak gondok,mert a főnökök kiállhatatlanok és élvezik ha szivathatnak!Valamint mindenféle hülye,értelmetlen szabály van,ami megnehezíti a mindennapjainkat!
5/8 anonim válasza:
Én óvodásoknak tanítok angolt, szakmám szerint óvónő vagyok, ezt is szerettem volna csinálni, na de így is gyerekek között dolgozhatom, szóval szeretem, csak sajnos mint minden ez is elég bizonytalan állás.
6/8 anonim válasza:
Heti 20 órában dolgozom egy cégnél, a külföldi partnerekkel tartom a kapcsolatot. Szeretem, mert jófej emberek között vagyok, a főnökség partnerként kezel, a munka is érdekes, ráadásul ebédre már otthon vagyok.
7/8 anonim válasza:
Igen én 18 éve dolgozom egy cipőboltban és imádom nekem ez nem egy munka hely ez a mindenem . Miért mert nagyon jó a légkör kedvesek a vevők ,lehet velük beszélgetni nagyon sok barátság is alakult már . De sajnos most a társasház tönkre akarja tenni azt a boltot . Pedig Magyar cipőket árulunk kizárólag . Ezzel tönkre teszik az életünket . A kedves vevők tartják bennünk a lelket . A bolt 57 éve van ott sajnos kapu alatt van ez a legnagyobb problémánk .
8/8 anonim válasza:
Soha nem tudtam magamról elképzelni, mindig tiltakoztam ellene, most mégis egy irodában dolgozom és szeretem, jól érzem magam. A kollégákkal jól kijövök,a munkabeosztásom jó,a körülmények otthonosak,csak a közvetlen főnököt kéne kirúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!