Pénzügyi tanácsadás egyetem mellett?
Figyelt kérdés
Ismerős révén felvette velem a kapcsolatot egy tanácsadó cég, és behívott interjúra. Szimpatikus volt amit elmondtak, és arra gondoltam, hogy kipróbálom. Mivel egyetemre járok, csak mellékállásban csinálnám. Megéri ilyenbe belevágni? Milyen veszélyek lehetnek? Nem meggazdagodni akarok belőle, csak egy kis pluszjövedelmet, és legalább nem egy gyorskajáldában kell melóznom, valamint jó tapasztalatszerzésnek tartom. Más területű diplomám lesz, úgyhogy nem valószínű, hogy hosszútávon csinálnám.2011. júl. 11. 12:50
1/5 anonim válasza:
Sztem ez ilyen ügynöki jellegű munka, tehát fogj ügyfeleket, tukmáld rájuk a pü-i termékeket és kapsz jutalékot (feltételezem hogy nem a Big 4 valamelyikétől kerestek...) Ha bírod az ilyen jellegű házalós melót kipróbálhatod magad. Mindenesetre sztem Te ne fizess be semmit (le szoktak húzni mindenféle képzési díjjal, mittoménmivel) és ha szerződéskötésre kerülne sor apróbetűt is el kell olvasni!
2/5 A kérdező kommentje:
OVB-nél lenne.
2011. júl. 11. 13:21
3/5 anonim válasza:
en nem tanácsadás
ez termékértékesítés:)
4/5 anonim válasza:
veszélyek?
pl. dühös ügyfelek... ha sokat buknak...
5/5 anonim válasza:
Egyetem mellé javasolnék egy másik lehetőséget is és akkor választhatsz, ha érdekel irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!