Aki ért hozzá segítene? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
2008.04.21-től vagyok jelenlegi munkahelyemen. 2008. december közepétől táppénzre mentem,mert kiderűlt,hogy babát várok és a nődokim kiírt, a munkahelyi körülmények miatt. 2009 június 7-én szültem addig ugye táppénzen voltam,utána jött 6 havi TGYÁS majd a GYED a baba 1 éves koráig. 2011. június 7-től GYES-en vagyok amire tudom nem jár szabadság. A kérdésem a következő lenne. most akkor nekem mennyi szabadság jár? a munkahelyemen a munkaügyis kiszámolta és ő azt mondta 29 nap, szerintem ez kevés. Ahogy én számoltam : ugye az évi szabadság 22nap mert 27éves vagyok,szóval a gyed első évére jár az 22nap+ a tgyás ami 6hónap tehát akkor az 11nap+ amikor szülés elött táppénzen voltam kb.6hónap mondjuk arra olyan 7-8 nap szabi járna tehát az kb. 40nap . Köszi a segítséget2011. júl. 4. 12:37
1/6 anonim válasza:
Szerintem:
Tgyás 6 hónapra - 11 nap szabi
Gyed 6 hónapjára (mert ugye a babád fél éves korától 1 éves koráig voltál gyed-en, ez 6 hónap) - 11 nap szabi
+ a 7 nap a fél év táppénzre a szülés előtt =
29 nap.
2/6 A kérdező kommentje:
uh tényleg :) köszi a segítséget
2011. júl. 4. 13:11
3/6 A kérdező kommentje:
és a kb. 5hónap táppénz?
2011. júl. 4. 13:12
4/6 A kérdező kommentje:
értem köszi,látom,h ott van a szabi is.
2011. júl. 4. 13:13
5/6 A kérdező kommentje:
a tgyás 6 hónapja után kezdődött az 1 év gyed. nem ugy volt,h rögtön gyed amiből 6 hónap tgyás és a megmaradt 6 hónapre gyed....hanem a gyed 2 évig jár.
2011. júl. 4. 13:20
6/6 anonim válasza:
Jah látom már, akkor tényleg kevés a 29 nap, sztem a te számításod a jó. Beszélj a munkaügyessel még egyszer, adjon egy tételes kimutatást, abból kiderül hogy hol számoltak másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!