Hogy van az, hogy valaki 8 általánossal, vagy még annyija sincs, havi 200 000 - et keres, én meg két diplomával soha nem kaptam többet havi 90 000 Ft-nál?
hol láttál ilyen embert? amúgy persze aki csókos az más kategóriába esik, ott nem a tudás számít.
milyen diplomád van és mihez értesz?
ennyi a nagy titok, marhára nem keresett szakmákat tanultál. hittudományra nem kell sok ember, főleg itthon. Újságírás pedig szintén olyan ,hogy be kell előbb futnod, hogy esélyed legyen.
Viszont ha az újságírás valóban a véredben lenne, akkor vezetnél blogot, vagy valamilyen kisebb híroldalt ahol publikálnál, cikkeznél, interjúkat készítenél ,stb. Ezzel referenciád is lenne. De ugye a többség azt hiszi, hogy kikerül a suliból és mehet a menet. nem így megy, sajna.
a felháborodás helyett inkább legyél kicsit élelmesebb és legalább az újságírói diplomádat próbáld hasznosítani, a teológiát szerintem pénzre váltani nehezen fogod. hihetetlen, hogy még leírni is képes vagy, hogy más (gyanítom véleményed szerint értéktelenebb) ember hogy mer többet keresni nálad, ha nincs olyan végzettsége mint neked.
nekem is van 2 diplomám, az egyiket hasznosítom is, de nem nézem, hogy a szomszéd tehene mitől kövérebb, szerintem szokj le erről a hozzáállásról, könnyebb lesz az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!