Pannon-work-os diákmunka, segít nekem valaki?
Lenne egy két kérdésem(most akarok először diákmunkát vállalni azért ez a "sötétség":D)
-a Pannonwork-nél akarok vállalni(tatabánya területén) árufeltöltést(70ezer nekem jó fizu)
és kell oda iskolalátogatásai,jó a 2010/2011-es évi iskolalátogatási papír vagy 2011/2012-es kell oda(azt még nem kaphatok mert még nem adtam be a jelentkezési lapomat oda mert még el kell mennem ugye szakorvoshoz..
illetve kell adó-és bankszámlaszám,nekem sztem nincs bankszámlaszámom az baj?adóról nmeg nem tudok...
-online már jelentkeztem ott azt írtk hogy látogassak el ugye ahol vannak és ezeket hozzam magammal és akkor ott megkérdezik hogy hol(tbánya,oroszlány) illetve hogy milyen szakbak akarom csinálni??
köszönöm előre is
be kell menni apeh-hoz csináltatni adóazonosító jelet (mert adóbevallást kell majd csinálnod minden adott évben megkeresett összeg után), és utána tudsz nyitni számlát valamelyik banknál (mindenképp kell valamilyen számla, különben hova utalnák a pénzedet?)
iskolalátogatási a mostani tanévről kell (az iskola is csak erről tud adni igazolást), tehát igen a 2010/2011-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!