Mennyi a nettó fizud, mivel foglalkozol és hány éves vagy? Ill. nő vagy férfi?
Figyelt kérdés
Szimplán érdekel,ki mivel mennyit keres...Ill. érdekelne,ki hol él.Köszönöm!2009. márc. 27. 10:38
11/46 anonim válasza:
CT labor. heti 35 helyett sokszor 72 óra, hétvége, ünnep, karácsony, húsvét nincs, stressz van. ügyelet alól egyetlen felmentés ha meghalsz, egyébként menni kell, ha tetszik ha nem. éjszakával, ügyelettel, hétvégével 10 év után nem kapok nettó 90 ezret.
31/N
12/46 Hintalow válasza:
Telebankár. (bank országos telefonközpontjában, ugyanazt csináljuk, mint a fiókban, csak telefonon) mozgóbérem van
nettó 120-160 között.
25/F
13/46 anonim válasza:
betanított munkás, teljesítménybér, + közép csoportvezető.
31 én L,jászságban 75-80 ezer, 3 műszak túlóra nélkül
14/46 anonim válasza:
32ffi,Debrecen,szervíztechnikusként egész héten járom az országot, csak pénteken érek haza.Havi 40 túlórával nettó 240E Ft.
15/46 anonim válasza:
állando éjszakás áru feltölttö, netto 92e forint. 23/f
16/46 anonim válasza:
Készletes. netto 110 ezer forint
17/46 anonim válasza:
107e Ft folyamatos műszakban, raktáros egy gyárban, de gyakorlatilag 3 munkakörre is be vagyok tanítva, nagyon nyugis munka, szinte semmi stressz, +karácsonyi pénz, +nyári pénz, ünnepnapokon dublán fizet, étkezési hozzájárulás, vidékieknek az utazást részben fizetik. Én meg vagyok elégedve...ezért a munkáért ennyi pénz...nagyon jó. Sokszor nincs munka se...akkor akár aludni is lehet. 22/L
18/46 anonim válasza:
egyetemista,20eves lany,biztosito,haza nem viszek semmit mert nem otthon lakok,de eltartom magam:)romaniaba elek...nehez az elet errefele:D
20/46 anonim válasza:
Angol tanárnő általános iskolában. 40 éves. 110 nettó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!