Vannak akik (nappali) egyetem mellett dolgoznak?
Figyelt kérdés
Milyen könnyebb munkák vannak, ami mellett lenne idő tanulni?2011. jún. 27. 13:13
2/6 anonim válasza:
Én volt, hogy heti két napot dolgoztam egy kis cégnél titkárként (kvázi titkárnői, de pasi vagyok :P), de dolgoztam szakmában is (informatika), szintén részmunkaidőben. A legelején meg eladó, árufeltöltő.
3/6 A kérdező kommentje:
j9vőre programozó informatikus szakra megyek, és azon nagyon keményen kell tanulni. Munka mellett fogom bírni?
2011. jún. 27. 14:28
4/6 anonim válasza:
2. vagyok. Azt, hogy bírni fogod-e, nem tudom, mert nem ismerlek.
De én is mérnök infó mellett dolgoztam, és azon kevesek egyike voltam, akik a tanterv szerint végeztek (gyakorlatilag a top 5%-ban benne voltam). Szóval lehetséges, van rá példa :)
Melyik sulira mész? ELTE, BME?
5/6 anonim válasza:
Személy szerint én nem, de ismerek olyat aki most diplomázott és a suli mellet végig dolgozott.
Biztonsági őr ként, 24-48-ban.
Sűrűn láttam könyvel a kezében.. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a biztonsági őr jó ötlet, mert akkor van idő mellette tanulni.
Amúgy a Debreceni Egyetemre jelentkeztem.
2011. jún. 28. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!