Milyen munkát tudok vállalni?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, nem vettek fel az egyetemre, úgyhogy 1 évig (jövőre újra megpróbálom) szeretnék dolgozni. Csak érettségim van, nincs jogsim, sem nyelvvizsgám, fizikailag minden rendben van velem, milyen fix munkát tudnék ellátni? Diákmunka ugye kizárva, mert nem lesz diákom... tippek?
Pécsi vagyok.
2011. jún. 26. 00:20
1/5 anonim válasza:
au-pair külföldön, mikor visszajössz lerakod a nyelvvizsgát, úgyis kell az egyetemre
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, eddig nem is tudtam, hogy mi az az au pair, most utána néztem és nagyon vonzó, de kicsit félnék belevágni, mert ehhez jó nyelvtudás kell...
2011. jún. 26. 00:48
3/5 anonim válasza:
Diákszövetkezeteknél is érdeklődhetsz, mert néha így is tudnak munkát ajánlani.
4/5 anonim válasza:
első vagyok: tapasztalatból írom, hogy minimális nyelvtudás elég, max 2 hét és felszedsz annyi nyelvtudást szinte a 0-ról, amit iskolában 0,5-1 év alatt tennél;)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! és kedves Első, hol voltál és melyik ügynökségen keresztül? angolul semmit nem tudok, de németül nagyon nagyon alapszinten igen... írnál nekem priviben a tapasztalatodról? nagyon hálás lennék érte!
2011. jún. 26. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!