Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet valaki önkéntes?

Hogy lehet valaki önkéntes?

Figyelt kérdés
Ha pl. Afrikában szeretnék dolgozni valamilyen segélyszervezetnél, de csak egy gimnáziumi érettségim van, van-e esélyem, hol kell jelentkezni, nekem kell-e fizetni az utat, és aki önkéntes, az tulajdonképpen miből él (miből vesz pl. kaját, hol lakik)?
2011. jún. 25. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez tanulságos lehet:

[link]

2011. jún. 25. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Hmmm..valóban tanulságos.Néha én is éreztem kedvet ilyesmihez, de úgy látszik nem árt, ha jobban meggondolom.

Azért mégis csak tenyérbemászó, amikor az ember balga módon felajánlja idejét és segítségét vadidegeneknek a nagy semmiért, és akkor még van képük a végzettséget firtatni vagy válaszra sem méltatni az embert.Szerintem, akár hogy is hőbörögnek egyesek, igenis pénzre megy a dolog.Leginkább ezt várnák a segíteni szándékozóktól, arra meg nincs garancia, hogy a befolyt összeget valóban a rászoruló kapja.

2011. jún. 25. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
...a végzettséghez kötöttség tud legjobban felháborítani.Mi a frásznak érettségi vagy egészségügyi végzettség ahhoz, hogy az ember öregekkel beszélgessen, meg kihordja az ételt nekik?Akinek igazán kell a segítség, az ne válogasson.Aki meg válogat, az ép eszű önkéntesre ne számítson.Elvégre ki az a marha, aki ezek után vállalná?
2011. jún. 25. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:

www.utilapu.org

itt találsz rövid és hosszú távú önkéntességet is egyaránt!:)

2011. júl. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!