Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mai árakat nézve mennyi...

Mai árakat nézve mennyi fizetéssel lennétek elégedettek kb.35 éves korotokban?

Figyelt kérdés

És milyen végzettséggel?

Kort és nemet is pls

2011. jún. 23. 17:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ott a pont, utolsó!
2011. jún. 27. 11:52
 22/25 anonim válasza:
15:55-nek. Előtted párral írtam, hogy nettó 300-at keresek 32 évesen. Miért gondolod, hogy ennyi pénzt lehetetlen keresni és miért írod, hogy minek akarunk ennyit, "mert aztán ez még külföldön is sok", blabla. Nekem is humán diplomám van HR területen dolgozom és látod, igenis lehet 3nettót keresni és nem csak külföldön. Miért ne merjen az ember reálisan de nagyot álmodni? Szerintem 3 éven belül nálam a 400 nettó simán elérhető...
2011. jún. 27. 14:28
 23/25 anonim ***** válasza:

Azért írtam mert sajnos ezt látom. Felénk csak a sok munkanélkülit látom hiába tanultak sok sok évet, hiába rendelkeznek 2-3 tárgyalóképes nyelvtudással és szakmai gyakorlattal, nívós ajánlásokkal egyszerüen nem kapnak munkát.Talán mert nincs is.. Egy takarítónői munkára 210 jelentkező volt. Már mindent elvállalnak az emberek csakhogy valahogy megéljenek. Amikor manapság még minimálbéres állást is nehéz találni mégis hogyan remélhetné bárki hogy a magasan kvalifikált és tanult emberként a nekik megfelelő szakmában és pozicióban dolgozhassanak és megtérülni látszódjon a befektetett pénz és energia.?! Én már egy 80-as nettó fizetést is földöntúli örömmel fogadnék, főleg a tanult szakmámban. Ekkora összegről azonban álmodozni sem merek, még a fővárosban egy multi cégnél sem.. vidéken a fizetések sokkal alacsonyabbak mint a fővárosban. De Budapest is Magyarország és mint ilyen a fizetések a béka feneke alatt. Ekkora béreket a gazdaság is nehezen tud kitermelni nagy mennyiségben, ebből következik hogy aki mégis megkeresi ezt az összeget az nagyon szerencsés és kivételes helyzetben van. Felér egy lottó ötössel szerintem, legalábbis az én szememben egy ilyen állás maga lenne a főnyeremény. De nem ezt látom, nem ezt tapasztalom sajnos. Nyilván régiófüggő is, én Zala megyében élek itt sajnos sok lehetőség nincsen, ilyen béreket is maximum vezérigazgatók keresnek errefelé. Ha a fővárost nézzük az arány talán valamivel jobb, bár hiába a bővebb lehetőségek, sokkal többen vannak a jelentkezők is rá(juk).

Sajnos sok az eszkimó, kevés a fóka...Ismeretség nélkül szerintem ma már nem lehet elhelyezkedni ezért nem éri meg a diplomába és a nyelvtanulásba feccölt rengeteg pénz idő és energia.. :(

Sohasem fog megtérülni. Ahol most dolgozom oda általános iskolával is mehettem volna..

2011. jún. 29. 20:05
 24/25 anonim válasza:
Kedves utolsó: Írod, hogy csak az ismerettség számít: hát, én még soha az életben nem kaptam olyan munkát amit ismerős ajánlott volna, vagy bármi összeköttetés lett volna. Külföldön is és itthon is úgy találtam állást, hogy pályáztam és interjúsorozatok után én nyertem el. Úgyhogy ezzel nem értek egyet, hogy felesleges tanulni mert úgyis a csókos jut be. Nekem pont fordítva volt, ha nem magad csinálod, akkor az nincs megcsinálva. Várhatom én a sült galambot, hogy majd valaki betesz jó helyre, senki nem fog ha Te magad nem mész a dolgaidért. A legtöbb ismerősöm jól keres, mint tanultak, 200-400nettók között, úgyhogy elhiszem, hogy Zalában nagy a szegénység, vagy főleg a keleti részeken, de tudod ha nyelvet beszélnék és lenne diplomám nem ott ülnék és keseregnék hanem már rég kimentem volna külföldre dolgozni hogy legalább a gyerekem ne így nőjjön fel. És a másik tévhit, hogy külföldön csak a kulimeló jut a magyarnak. Na, ez sem igaz! Az jut amiről elhiszed, hogy jár neked... Ha azt hiszed, hogy te keletiblokkos magyarként biztos csak mosogatásra kellenél akkor nem is fogsz feljebb jutni. Mikor kimentem Angliába kizárólag irodai állásokat (jól fizetőket) pályáztam, mert hittem magamban, hogy nem csak pincérnőként lehet dolgozni diplomával és nyelvtudással. És 1 hétre rá már kaptam is állást egy neves ügyvédi irodában ahol 2 évig dolgoztam utána és nagyon jó volt. Kérdeztem a magyarokat, akik szintén jól beszéltek angolul és diplomával takarítottak, hogy ők miért nem inkább könnyebb, jól fizető irodai munkát keresnek. A válasz: ááá, a magyarokat olyanra nem veszik fel. Igen, amíg ezt hisszük magunkról addig nem is fog sikerülni... :(((
2011. jún. 30. 08:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsó jót írd, de ha elhiszed magadról, hogy 1 millió dollárt tudsz keresni egy évben, akkor azt is elérheted. Vannak feljebb is lépcsők. What one can believe, one can achieve. Good luck!!!
2011. júl. 1. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!