Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki külföldön képzeli el a...

Valaki külföldön képzeli el a jövőjét?

Figyelt kérdés
Én mindenképp ki fogok menni Angliába, utálom ezt a rabszolgatartó országot! Hála a gy.kér politikusoknak! Orsós Viktornak és a Fletó bandának!
2011. jún. 21. 18:58
 1/9 anonim válasza:

Oda ne menj, mert már lassan szarabbul élnek mint itt. A fiatalok körében 20,6%.os a munkanélküliség:D Most jött haza 280.000 lengyel munkás, mert már az etnik angol is elvállal betegápoló vagy csirkebelező munkát...

Amúgy igen, jó lenne valami jobb helyre elmenni, de Európában talán már csak Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Ausztriában és Skandináviában maradt valami életszínvonal.

2011. jún. 21. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, pl. én is. Mindent megteszek azért, hogy 5 éven belül itt hagyhassak mindent. Nem Angliába, hanem inkább a Skandináv országokban gondolkozom. Norvégia, Finnország, vagy esetleg Hollandia
2011. jún. 21. 19:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Sok sikert mindenkinek!! :))
2011. jún. 21. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Menjen el az, akinek nem ez a hazája!
2011. jún. 21. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, borzasztóak ezek a megalázó fizetések, és a kilátástalan helyzet. Orbánról meg nem érdemes szót ejteni...
2011. jún. 21. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is külföldre megyek 1 éven beleül. Három szakmával, német nyelvtudással nem fogok itt koldus bérből tengődni.

Beszéltem néhány barátommal akik kint élnek és montdták, hogy csak látógatóba jönnek haza.

Magyarországon nem terveznek semmit a jövőjükkel kapcsolatban.

2011. jún. 21. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, Amerikára tervezek de az necces azért, ha az nem akkor Ausztrália(ez se oylan egyszerű azért) ha meg Ausztrália se akkor EU-n belül valahol.

Előbbi kettő függ attól is hogy hogyan alakul majd az anyagi helyzetem, ez a közeljövőben eldől, na meg ugye vízum is kellene ebbe a két országba:)

2011. jún. 22. 02:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Én az Ausztrál vízumügyintézés elején vagyok. Remélhetőleg 1.5 év és megyek ki.
2011. jún. 22. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én Németországba tervezek, főként mert egészségügyben dolgozok. Röhejesek ezek a fizetések a szférán belül.
2011. jún. 22. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!