Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet esélyem a diploma után,...

Lehet esélyem a diploma után, hogy bankba dolgozzak?

Figyelt kérdés

Van már 3hónapos gyakorlaton egy banknál. Sajnos nem sikerült egy tantárgyam igy nem államvizsgázhatok. De közben sikerült egy banknál megpályázni egy gyakornoki helyet év végéig. Igy ennél a banknál 6hónapot fogok tölteni. Igy a későbbiekben lehet esélyem elhelyezkedni banki területen. A diplomámnál nézni fogják hogy nem 5év alatt végeztem el, hanem 6év alatt? (egyetemi diploma)

Köszi

2011. jún. 20. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nézik, mennyi idő alatt végeztél, legalábbis ennyi csúszás simán belefér. Pláne, hogy bele tudod írni az önéletrajzodba a gyakorlatokat, ráfoghatod, hogy emiatt csúsztál.
2011. jún. 20. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A helyesírást sem ártana megtanulni.
2011. jún. 20. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Istenem! Mit kell így kötöszködni?! Nem olyan kérdést tettem fel, ami a helyesírásomra vonatkozik. Olyan inkább ne válaszoljon aki érdembe nem tud hozzászólni. Neked is marha unalmas életed lehet, hogy ilyeneken akadsz fenn.
2011. jún. 20. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Az önéletrajzodnál, vagy a motivációs levelednél, lehet hogy nézik a helyesírást is.
2011. jún. 20. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hanem biztos. A helyesírás nagyon fontos, és élből buksz, ha nem megy...Egyébként nem hinném, hogy számítana, hogy hány év alatt végezted el a sulit, a legtöbb ember min. fél évet csúszik. De tényleg nem az a gáz, hogy csúszol, hanem, hogy az egyetem kienged valakit, aki ennyit hibázik helyesírásból...
2011. jún. 21. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!