Csak akkor lehet az afsz.hu-ra regisztrálnom, ha munkanélküli vagyok?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok munkanélküli, de az ott látott állásra szeretnék pályázni akkor annak mi a menete?
Vagy csak munkanélkülieknek lehet?
Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 20. 16:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem csak munkanélkülieknek lehet regelni.Az hogy hogyan lehet pályázni le van írva hogy pl. telefonon,személyesen(cím),emailen stb.a telefonos én már párszor telefonáltam ami meg volt adva telefonszám és a munkaügyi központot kapcsolta,ott az ügyintézőnek megmondtam x állásra pályázok részletesen mert fejből nem tudta,és ő megmondta a többi adatot pl.hol lehet jelentkezni ,email stb.(de ez csak azoknál ahol nincs leírva semmi,de olyan kevés van)
2/2 A kérdező kommentje:
Semmi nincs odaírva. Még egy telefonszám sincs, csak h xy kirendeltség. Akkor gondolom ott kell érdeklődni.
Köszönöm az infót.
2011. jún. 20. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!