A nők nagy része mért csak a gazdag, sikeres, karrierista férfiakra buknak?
Ösztön. Ezek a pasik elvileg megfelelőbb hátteret tudnak biztosítani az utódok felneveléséhez. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, biológia+evolúció. Olvass utána.
De amúgy sem bonyolult: kit ne csábítana a gondtalan élet? Nincs stressz a melóhely, a hitelek miatt, nem kell hó végén beosztani a zsét, sakkozni a csekkekkel, nem kell meggebedni a házimunkában, uram bocsá' kikapcsolódhatsz, utazhatsz, öltözködhetsz, szép környezetben élhetsz, a gyerekeiteknek jobb kaját vehetsz meg, jobb suliba járathatod, különórák, minden, hogy nekik könnyebb legyen mint neked volt. Ennyi.
1.) Biológia, fejfenntartás, természetes kiválasztódás.
Amikor párzási időszak van a nőstényt megpróbálják elcsábítani a hímek násztáncukkal, vagy megküzdenek egymással és természetesen az erősebb fog nyerni.
És itt lép életbe a természetes kiválasztódás: a NŐSTÉNY MINDIG a lehető LEGJOBB GÉNÁLLOMÁNYÚ, LEGERŐSEBB hímet fogja választani, hogy a születendő utódok is a lehető legjobb "minőségűek" legyenek.
És manapság, az emberek körében a sikeresség, és gazdagság azt jelenti, hogy a hím ÉLETKÉPES. És jó génállományú utódokat tud nemzeni
2.) Luxus
Valljuk be őszintén, ki ne szeretné ha eltartanák? Jó, biztos vannak kivételek...
Én pl. egy megrögzött karrierista intellektuel vagyok, nem ribanctípus. Sikerekre vágyom, SAJÁTOKRA. Ha az utamba akadna egy ilyen csávó csak akkor állapodnék meg mellette ha tényleg eléggé szeretem. És ha kettő közül kéne választanom, nem a pénze meg a sikerei lenne a fő faktor hanem hogy mennyire passzolunk, de hogy a viharba ne örülnék annak ha gazdag lenne???
17/L
Ez ugyanakkora marhaság, mint az, hogy a férfiak nagy része csak az 50 kilós, 180 centis, szőke, agyonszolizott plázaribikre bukik.
Volt már az életemben 2-3 eset, amikor ilyen típusú férfival randiztam, és két értelmes mondatot nem tudtunk váltani egymással, mert annyira más rugóra járt az agyunk (az egyik ráadásul még egy nagyképű bunkó is volt...)
Valószínűleg az lehet a te legnagyobb bajod, hogy nagyon kicsi az önbizalmad, ami nem is csoda, mert a mai társadalom meg a média erősen "dolgozik" rajta, hogy minél többen legyünk így... Szerintem kapcsold ki a tévét, és ne olvass annyi bulvármagazint, hanem nézz körül a valóságban, és meglátod, hogy nem is olyan rossz a világ, mint hitted...
Elég nagy sztereotípia.. vagy nagyon rossz körökben mozogsz. Nem a pénz és a karrier a fontos, inkább az, hogy határozott legyen az illető és legyenek céljai.
Mivel általában ezek a típusú férfiak lesznek sikeresek, szerintem emiatt érzed ezt így - de ez félremagyarázás.
Ez így nem teljesen 'igaz'...
Vannak nők akik: agazdag, sikeres, karrierista hapsikra buknak.
De ezeknek a pasiknak nincs meg mindenük, amíg nem egészíti ki őket egy olyan nő aki magukért szereti,és nem csak a lóvéért és a luxusért!!!(ami ..hát nem valószínű..)
Úgyhogy ebben a kérdésben nem biztos hogy "irigyelni" kéne a gazdag pasikat :) inkább magadért szeressenek..nemde? :)
" És itt lép életbe a természetes
kiválasztódás: a NŐSTÉNY MINDIG a
lehető LEGJOBB GÉNÁLLOMÁNYÚ,
LEGERŐSEBB hímet fogja választani,
hogy a születendő utódok is a lehető
legjobb "minőségűek" legyenek."
Igen, az állatok között így van. Emberek között nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!