Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könnyű fizikai munkára hova...

Könnyű fizikai munkára hova tudok elmenni? (diák vagyok még)

Figyelt kérdés

Nézem ezeket a diákszövetkezeteket. Most dolgozom egy Kft-nél, de nem fizet annyira jól, mondjuk nem ez az egy problémám van. Nem adnak rendesen munkát.. nem figyelnek a diákokra, bárkinek baja eshet..

Az előző műszakosak jó arcok, ők kiosztják rendesen a munkát, mindig ellenőriznek, figyelnünk kell, rendes tempóban dolgozni. De hetente váltogatják egymást- éjszakások-nappalisok. Ma annyira rossz volt, hogy eljöttem barátommal a munkahelyről....

eltudunk menni tescoban sparba, csak úgy random, hogy szeretnénk árufeltöltésre jelentkezni? Vagy mit csináljunk? már voltunk így amit írtam, bementünk, megkérdeztük, de bunkón elutasítottak, és azt mondták neten jelentkezzünk.. csak diák szövetkezeten keresztül megy az ilyen?

2011. jún. 15. 13:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!