Burger King, mint diákmunka?
16 vagyok és nem rég láttam, hogy a Burger Kingbe keresnek valakit, és a feltételek között, nem volt ott az, hogy csak a 18. életévét betöltött diák jelentkezhet.
A kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint nehéz ott dolgozni? Hogy mennek ott a dolgok? Tapasztalatokat írjatok. Előre is köszi.
Max diákmelósként!Egyszer jártam azon a részlegen is ahol csak dolgozók járnak be meg volt alkalmam is megfigyelni öket! Én nem melózék gyors étterembe az biztos!
Én még összeteszem a kezem hogy anno nyáron még apám mellet dolgozhattam napi 6000 Ft-ért!
De nem árt ha megtudod vagy megtapasztalod milyen az a meló milyen az a csicska meló!
Képeld el a helyzetet, amikor kiküldenek felmosni a kiöntött shake-et és lekaparni a rágókat az asztalok aljáról. Mindeközben megjelenik a suliból a csaj/srác aki tetszik és meglát. Aztán beküldenek megcsinálni 20 idióta hamburgert a zsírgőzös gépek mellé és lecsesznek ha + 1 uborkát teszel bele.
Péntek este, amikor a srácok lazulnak és esznek egy whoppert, te is találkozhatsz velük: lent, a wc-ben miközben a hugyos padlót mosod fel és a wc papír darabokért hajolgaszt a wc mellé, ahová 10 perce egy hájas barom vagy 2 kg sz.rt tolt ki magából.
Kb ez a burger kinges diákmunka.
Ez hülyeség amit a 2. válaszoló írt!
Mindenkinek megvan a beosztása hogy aznap mit csinál!Egy nap nem ráncigálnak hogy te most moss fel utána süss sültkrümplit ez nem így megy!
És azért nem olyan durva ahogy a 2. válaszoló írta mert egy kicsit túlzásba esett de nem egy le ány álom a gyors éttermes meló!
Hú elég rég tettem fel ezt a kérdést de elárulom nem mentem oda dolgozni :)
Fürdőkbe mentem takarítani :/ (mondjuk már régen volt)
Most irodai diákmunkákat vállalok csak ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!