Egy üzletvezető helyettes mennyit keres részmunkaidőben?
heti 30 órában, azaz napi 6 órában, mennyit érdemes felhozni ha netán rákérdeznek a bérre?
Ja és beszéljünk nettóról
Oksa, bocsi. Most olvastam, hogy helyettes.... előbb nem tűnt fel.
Nem tudom a választ. De találj ki (a próbaidőre) egy minimum és egy maximum összeget. Legyen mondjuk 100 és 130 E. De érdemes a cafetériával játszani. Én úgy látom, hogy a cégek inkább adnak 15 ezernyi cafetériát, mint + 10 E forintos fizetést. Internetutalvány, kajajegy, üdülési csekk, stb. Szerintem gondold át, hogy ezek közül neked melyik lenne jó, melyiket tudnád kihasználni. Mert pl. hiába ad horror értékű üdülési csekket, ha nem tudod/akarod felhasználni.
húú, hát szrintem részmunkaidőben az a 130E nagyon sok, én részmunkaidős üzletvezető helyettesként max, 50-60E gondoltam bruttóba, hiszen részmunkaidő, a boldogságtól oda lennék ha 130E kapnék.
Pályakezdő is vagyok, ugyh a cafetériáról semmit nem tudok.
Internetutalványról meg nem is halottam... az milyen?
Kajajegy az jöhetne, üdülési csekk hááát... azt nem lehet visszautasítani, mit kezdjek üdülési csekkel ha nem járok nyaralni?
Hogy szokták ezeket visszautasítani?
És arról az internetutalványról írjál még légyszi, meg hogy milyen utalványok vannak erről hirtelen meg is feledkeztem.
Cafetériának számít az utiköltség is? vagy az alapból adják? Mert az jól jönne
Mert az viszont kellene, nem szeretném ha nekem kellene az utiköltségemet fizetni:D
Ok, lehet hogy tényleg sok az összeg, amit írtam. Mindig a pesti 8 órás fejemmel gondolkozom.
Linkelek neked, de keress rá a cafetériákra
köszi a választ és a linket is.
Munkába járás költség kiegészítés: a bérlet árának 14 %-a:
Útisten! tehát egy 9.000 bérletnél 1260-at állnak csak? Mármint ha vidéki vagyok és más városba megyek dolgozni? Mert én a helyi jeggyel nem sokra mennék.
Azt nem értem ha ezeket a munkáltató állítja össze mondjuk az én igényeimhez, akkor ezeket vissza lehet utasítani, nem? mármint én ezek nagyrészével nem tudnák mit kezdeni. pld üdülési csekk, stb.
Mondhatom én azt is hogy kösz nem kérem!
vagy:
kösz én inkább étkezési utalvány szeretnék????
Nálunk nem kell visszautasítani, mert Te választasz. Én pesti vagyok, fizetik a teljes bérletet, plusz a maradék meghatározott havi összegből azt választasz, amit szeretnél. Én kajajegyre használom fel, és rendelek kajafutártól, így a havi ebédem megvan abból, és csak hétvégén kell melegkajára költeni.
Az üdülési csekket én régen úgy "szórtam" el, hogy amikor jött a Sziget fesztivál, körbeírtam az ismerőseimnek, hogy szívesen megveszem a jegyüket abból és KP-ban visszakaptam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!