Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki takarító...

Van itt olyan, aki takarító (volt) a Tesco áruházban? Milyen munka, melyik műszak és mennyi a fizetés?

Figyelt kérdés
Azt halottam, hogy legyen az bármelyik Tesco áruház, mindehol lemézik az embert és hát elég csúnyán beszélnek vele...
2011. jún. 6. 13:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én árufeltöltő voltam, de ki akartak dobni mert én csak helyettesnek lettem felvéve, akkor ajánlottak egy takarítói állást, elfogadtam, és őszintén szólva sokkal jobban élveztem azt mint az árufeltöltést.

Persze be kellett segítenem ha olyan meló volt de nem volt ez jellemző. Igazából nem feltétlen nézik le az embert a nála feljebb szinten álló dolgozók, legjobban a pénztárosokat szokták piszkálni, de van amikor őket is elküldik szünetre ha arról van szó, és még nem jött el a szünet idejük.

A takarítókat is megbecsülték mert ugye nagyrészt ők csinálták a rendet meg a tisztaságot. Engem is megbecsültek, nagyon rendesek voltak, nem volt gondom szerettem ezt csinálni. Igaz a fizetés csak minimálbér volt plusz az utazás, de el voltam ott, aztán lett jobb munkahely.

2013. júl. 8. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!