Lehetséges itthon elmenni munkanélkülire, és közben külföldön dolgozni?
utolsó:
Azért a cigányok nálunk azt csinálják, hogy az új M5-ös meg SLK mercivel megállnak a városházánál, asszonyról leveszik a 1,5 kiló fuxot, bezavarják a lakhatási támogatásért, a munkanéklüli segélyért, a 6 gyerek után járó családi pótlékért, stb. Ezt a kollegák látják az ablakból, de mikor bejön a cigányasszony előadja, hogy ők éheznek és kell a segíj....
Persze, és én fizessem a munkanélküli járulékodat?
Azért tartunk itt, mert ilyesmi egyáltalán felmerül az emberekben.
A pofavizit megoldható a "bejelentés" meg becsületkassza effektus.
Mellesleg meg nem kell irigykedni, nem emiatt tart ott az ország ahol tart.
Különben is, azt a pénzt amit az állam nagykegyesen méltóztatik visszaadni mint segélyt, én már egyszer megkerestem, és megdolgoztam érte!! Kerestek már eleget rajtam így is a 13 év alatt amióta dolgozom.
én meg 25 éve dolgozom és többszázezret fizetek be minden hónapban.
Amit te befizettél a 13 éved alatt az régen elment arra, hogy az iskoládat is az állam fizette, és az utat is amin jársz.
Az én pénzemet kapnád vissza.
ma 11:31
Hány év munkaviszonyod volt eddig? :)
Kérdező: mindenfélét aláírtál, mire megkaptad a segélyt. Jogászok tudják, ez egy szerződés.
Ha nem tartod be, büntetés jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!