Érdemes burkolónak menni?
Figyelt kérdés
Édesapám kőműves, és szeretné végezzek el valamilyen építőipari szakmunkát.
Burkoló jónak tűnik. Hiányszakma, jól megfizetik?
2009. márc. 15. 17:30
1/8 anonim válasza:
Megéri.Annyiért raknak le 1 négyzetméter csempét amennyi az ára.
2/8 anonim válasza:
Ma már szinte minden kétkezi munka hiányszakma.Ha az én fiam lennél a klímaszerelést javasolnám abban van a jövő.
Az építőipar ma már elég "grízes".
3/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted hogy "grízes"?
2009. márc. 18. 19:26
4/8 anonim válasza:
Úgy gondoltam,hogy ma az építőipar elég problémás terület.Az egyik unokatestvérem burkoló vállalkozó és a minap panaszkodott,hogy sok-sok pénzzel tartoznak a munkájáért.És ez jellemző az egész építőiparra.
Lehet sokat keresni,már ha kifizetik.
5/8 A kérdező kommentje:
Ja értem. Hát akkor alaposan meggondolom.
Köszi
2009. márc. 18. 22:06
6/8 Lyon válasza:
Alaposan gondold meg. Én jelenleg annak tanulok, de nagyon nehéz és necces meló. Sokat lehet vele keresni, de nagyon megterhelő. Biztos nem ez lesz a főállásom.
8/8 anonim válasza:
Hát csak a baj van vele,Nem írnám le hogy mik eggyetlen eggyet kivéve a tulaj ha 'szemét" nem fizet ki ée ezt sokan megcsinálják hiába rakod szépen függőben le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!